Activiteiten

Vind kracht en plezier in leiden vanuit waarden
Datum: donderdag, 09-09-2021
Regio: Antwerpen-Mechelen, Brabant-Brussel, Kempen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Waarden maken wie we zijn, waar je voor staat in het leven. Waarden zijn allesbepalend. En tegelijk ongrijpbaar, bijna niet te vatten… Ga samen met andere leidinggevenden op zoek naar jouw waarden. En ontdek het potentieel van jouw authentieke leiderschap voor jezelf, je team en je onderneming.
Datum: dinsdag, 21-09-2021
Regio: Antwerpen-Mechelen, Brabant-Brussel, Kempen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Tijdens deze workshopreeks (3 sessies) proef je van toekomstverkenning en design thinking. Twee methodes die, in combinatie, de innovatieprocessen in een organisatie kunnen versnellen en verdiepen. Je gaat naar huis met achter de kiezen een batterij aan analytische, creatieve, narratieve, tactiele en empathiegedreven innovatietechnieken, die bovendien gemakkelijk inzetbaar zijn.
Een veerkrachtige toekomst voor je bedrijf en de wereld
Datum: dinsdag, 21-09-2021
Regio: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Tijdens deze inspiratievolle namiddag neem je de strategieën om je impact te verhogen onder de loep. Zo blijft je organisatie succesvol, ontwikkel je een veerkrachtige toekomststrategie, en vergroot je de positieve impact van je bedrijf. Koenraad Belsack getuigt over zijn sociaal en ecologisch engagement. Kaat Peters begeleidt je in de zoektocht naar de purpose van jouw bedrijf.
Datum: vrijdag, 01-10-2021
Regio: Antwerpen-Mechelen, Kempen, Brabant-Brussel, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Tijdens deze intensieve workshop gaan we op zoek naar het ideale digitaliseringsparcours voor jouw organisatie. We gebruiken hierbij het framework van de Digicoach. Ontwikkeld door Agoria en perfect op maat van het Belgische industriële ondernemerslandschap.
Tussen utopie en dystopie
Datum: woensdag, 27-10-2021
Regio: Antwerpen-Mechelen, Brabant-Brussel, Kempen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Wanneer mensen mijmeren over de toekomst doen ze dat ergens in het spectrum tussen utopie en dystopie. In Denkers voor doeners XL nemen we je mee naar beide uitersten in literatuur en filosofie. We trekken naar de Pastorie (Vecmont), een afgelegen landhuis in de Ardennen, waar we ons verdiepen in utopisch en dystopisch denken.