Activiteiten

Op weg naar inspirerend leiderschap
Datum: woensdag, 26-06-2019
Regio: Kempen, Brabant-Brussel, Antwerpen-Mechelen
Deze tweedaagse inspiratieworkshop neemt je mee in een traject naar openheid en kwetsbaarheid, naar het zelfinzicht dat nodig is om verbinding te creëren met je medewerkers en collega’s. Onder begeleiding van equicoach Saskia Vloeberghs en ETION-expert Annelies Boecxstaens ervaar je bijzondere reflectiemomenten met een paard als unieke spiegel voor jouw leiderschap.
Datum: donderdag, 19-09-2019
Regio: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen
Is je onderneming aan het groeien of brandt de ambitie om een groeiverhaal te schrijven? Kamp je met groeipijnen of zit je met vragen en twijfels over de weg die je wil bewandelen? Ben je op zoek naar een klankbord om hierover nieuwe inzichten te verwerven en ervaringen uit te wisselen? Dan biedt deze themagroep soelaas!
Datum: woensdag, 13-11-2019
Regio: Antwerpen-Mechelen, Brabant-Brussel, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Kempen
In deze ETION-training leer je hoe je als bedrijfsleider of verantwoordelijke op een fundamentele maar ook concrete manier aan de slag kan met waarden op de werkvloer. Bedrijfscultuur en waarden situeren zich in de onderstroom van organisaties. Op zichzelf niet altijd tastbaar, maar wel bepalend voor wat er aan de oppervlakte gebeurt.