Activiteiten

Datum: 20-02-2018
Organisaties die kunnen en durven vooruitdenken op de ruimere invloed van hun producten of diensten hebben de toekomst in handen. Welke impact zal jouw product of dienst hebben? Met welke ethische kwesties dien je rekening te houden? In deze workshop leer je hoe je een waardengerichte kijk kan koppelen aan innovatief denken.
It's all about culture
Datum: 06-03-2018
Slechts 30% van alle overnames en fusies is een succes. Het feit dat overnames doorgaans puur financieel bekeken worden, zonder veel rekening te houden met de betrokken medewerkers en de bedrijfscultuur, speelt hier een belangrijke rol in. Want laat nu net dat sociaal 'passief' de motor zijn van het bedrijf dat je kocht of gaat kopen.
Aan de slag met 19 inzichten in leiderschap
Datum: 15-03-2018
Veel organisaties hangen vandaag nog vast aan het infuus van de hiërarchie. Leiderschap wordt gezien als een zaak van sterke leidinggevenden, van top-downsturing en controle. Wanneer men daarentegen van medewerkers initiatief, flexibiliteit en samenwerking verwacht, is ander leiderschap wenselijk. In deze workshop geven we richting aan jouw persoonlijke leiderschapsstijl, in functie van jouw kwaliteiten en context
De Goestingarchitecten
Datum: 19-04-2018
Innovatieve arbeidsorganisatie vereist een hertekening van de ganse organisatie en duidelijke leiders aan het roer van de organisatieverandering. In deze workshop verkent Flanders Synergy samen met jou de 'new deal' voor de leiders van verandering in zelfsturende organisaties. Je maakt kennis met de nieuwste inzichten en je gaat zelf aan de slag met tools die deze verandering helpen realiseren. Zo word je zelf een echte Goestingarchitect!
Een integrale aanpak voor winst- en waardecreatie
Datum: 08-05-2018
In deze interactieve workshop krijg je de handvatten aangereikt voor een duurzaamheidsbeleid op maat van jouw bedrijf. We kijken samen naar de uitdagingen en mogelijkheden voor win-win verbeteringen op korte en lange termijn, en zetten je van daaruit op weg naar een integrale, praktische aanpak van duurzaamheid.
Datum: 07-06-2018
Regelmatig herbronnen houdt onze geest gezond, onze acties creatief, en verhindert dat we in de drukte vervreemd geraken van ons ware zelf. Zich terugtrekken in aandacht en verstilling op een spirituele plek helpt daarbij. De abdij van Averbode is de ideale setting om even offline te gaan en kennis te maken met zazen, de praktijk van zittende meditatie.