Activiteiten

Navigeren in complexiteit
Datum: woensdag, 06-01-2021
Regio: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen

Begin 2020 werden we halsoverkop in een nieuwe realiteit gekatapulteerd. In geen tijd moesten de vertrouwde teamwerking verlaten worden voor samenwerken via nieuwe, onbekende online-tools.

De plotse omschakeling brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Als normaal aangevoelde werkwijzen komen onder druk. Waar bedrijven vroeger eerder zuinig experimenteerden met telewerk, is het vandaag de norm.

Als leidinggevende is het nu aan jou om duurzame manieren te vinden om jezelf en je team te herorganiseren

Datum: donderdag, 25-03-2021
Regio: Antwerpen-Mechelen, Brabant-Brussel, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
De cultuur en waarden van een organisatie zijn de organisatie. Wie hier verandering in wil zien, moet dus beginnen bij wat onder de waterlijn speelt. In deze ETION-training leer je hoe je, als bedrijfsleider of verantwoordelijke, op een fundamentele maar ook concrete manier aan de slag kan met waarden op de werkvloer.
Jouw jaar vol aandacht
Datum: dinsdag, 20-04-2021
Regio: Kempen
Heb je ook wel eens het gevoel op automatische piloot te leven? Dat je jezelf van weekend tot weekend moet slepen? En maar ternauwernood overleeft tot de eerstvolgende vakantie? Dat je leeft naar de verwachtingen van anderen en van de maatschappij? Tijdens deze Après-midi toont ondernemer Mien Gheysens hoe wat meer aandacht dat ellendige gevoel kan omkeren…