Activiteiten

Datum: donderdag, 20-12-2018
Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt blijft het talent van vluchtelingen nog te veel onderbenut. Tijdens deze infosessie gaan we met specialisten en ervaringsdeskundigen dieper in op de obstakels die je zouden verhinderen aan de slag te gaan met vluchtelingen. Taal en cultuur komen aan bod, maar ook werkgerelateerde hinderpalen als competenties, ervaring en talenten. Uiteraard worden ook drempels verbonden aan hun statuut - zoals administratieve beslommeringen en subsidies - toegelicht.
Meer pk voor jouw leiderschap
Datum: donderdag, 14-02-2019
Ervaar een bijzonder reflectiemoment met een paard als unieke spiegel voor jouw leiderschap.
Datum: donderdag, 21-02-2019
Participatief ondernemen is geen techniek maar een wijze van ondernemen. Het is een concept dat gericht is op het ondernemingsbelang. Neem je medewerkers voor eigenaars en ze zullen handelen als eigenaars, is het duidelijke streefdoel. Maar hoe bereik je dat doel binnen de specifieke context van jouw onderneming? Welke pistes zijn beschikbaar, en hoe bewandel je ze best? In een workshop van twee halve dagen trachten we voor iedere deelnemer een aantal vragen helder te krijgen, evenals de grote lijnen van een implementatieplan.
Meer pk voor jouw leiderschap
Datum: donderdag, 14-03-2019
Ervaar een bijzonder reflectiemoment met een paard als unieke spiegel voor jouw leiderschap.
Datum: donderdag, 14-03-2019
In deze workshop leer je hoe je een waardengerichte kijk kan koppelen aan innovatief denken. Dat is vandaag geen luxe. Digitale en intelligente technologie veranderen onze samenleving snel en op een ongezien grote schaal. Denken we maar aan de invloed van digitale toepassingen op onze manier van werken, communiceren, verplaatsen of het benaderen van klanten.
Op zoek naar een nieuwe harmonie in leiderschap
Datum: donderdag, 28-03-2019
Naarmate onze samenleving en onze economie veranderen, verandert ook onze kijk op werk en leiderschap. Steeds meer organisaties experimenteren met nieuwe structuren, processen en rollen. Alles wordt in vraag gesteld, ook de toegevoegde waarde van de leider. Dit vraagt om een andere leiderschapsaanpak, een aanpak waar muziek in zit.
Hoe maak je jouw onderneming 'futureproof'?
Datum: donderdag, 23-05-2019
Meer dan ooit bepalen externe omstandigheden het succes van jouw onderneming. Denk maar aan digitalisering, wijzigende regelgevingen, disruptieve innovaties en geopolitieke veranderingen. Toekomstdenken wordt dan ook een kerncompetentie voor de bedrijfsleiding. Deze workshop doet je op gestructureerde wijze nadenken over de toekomst van jouw bedrijf.