berggorilla in zijn natuurlijke habitat

Belevingstrip: Rwanda

Een economische en ecologische ontdekkingsreis door het betoverende Pays des Mille Collines met als hoogtepunt een onvervalste gorillasafari.

Belevingstrip: Rwanda

Info

! Deze trip is helaas volzet. We kunnen je altijd op de wachtlijst zetten voor het geval er iemand zou afvallen, mail daarvoor naar rashida.houari@etion.be.

Welkom in Rwanda! Een betoverend land, met een tragisch verleden en een opwindende toekomst.

De Rwandese genocide van 1994 is een van de bloederigste episodes in de moderne geschiedenis. Een onuitwisbaar nationaal trauma, maar ook een keerpunt.

Het Oost-Afrikaanse land heeft al jarenlang een van de snelst groeiende economieën van het continent. Met meer vrouwen in de regering dan waar ook ter wereld. En het is een van de schoonste, vriendelijkste en veiligste plekken van heel Afrika.

Jouw lokale gidsen in Rwanda zijn 2 journalisten. De Belg Marc Hoogsteyns en de Rwandees-Burundese Adeline Umutoni. Vanuit de sprankelende hoofdstad Kigali nemen ze je mee voor een economische en ecologische ontdekkingsreis door het betoverende Pays des Mille Collines.

Ze brengen je in contact met sleutelspelers die door en door vertrouwd zijn met het economische weefsel van Rwanda. Je leert er meer over investeringsmogelijkheden die het land biedt en ontmoet Vlamingen die er al jaren actief zijn. En je kijkt binnen bij enkele lokale, innovatieve ondernemers.

Ecotoerisme is de grootste economische motor in dit land met een betoverende natuurpracht. In de regenwouden rond de Virunga-vulkaan, kom je oog in oog te staan met de laatste berggorilla’s op aarde. En langs de betoverende oevers aan het machtige Kivu-meer geniet je van een moment van serene rust.

Meer details lees je in de brochure.

Waar
Rwanda, verschillende locaties
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 10.900 (excl. btw) in een eenpersoonskamer
€ 10.300 p.p. (excl. btw) in een tweepersoonskamer

Betalings- en annuleringsvoorwaarden
- Kosteloos annuleren kan tot 14/01/2024.
- Vanaf 15/01/2024 is een voorschot van 50% van de reissom verschuldigd en niet terugbetaalbaar.
- Vanaf 15/06/2024 is de volledige reissom verschuldigd en niet terugbetaalbaar.

Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25