Ondernemers op wandel tijdens zomerevent

Doen en beleven

Door deel te nemen aan ETION-activiteiten, ontdek je wat mensgericht ondernemerschap voor jou in de praktijk kan betekenen. Hoe je kan bouwen aan een waarden-gedreven onderneming. En aan een waardevolle samenleving.

De experts van de ETION-denktank brengen hun denkwerk naar jou via workshops. Zo kan je je op een actieve en interactieve manier verdiepen in toekomstgerichte thema’s.

De themagroepen brengen leden bijeen met een gemeenschappelijke interesse rond een bepaald thema, zoals deugdelijk bestuur, duurzaamheid, finance, etc.

Tijdens de inspiratiemomenten ontmoet je andere ondernemers en ondernemende mensen. Je wisselt ideeën uit over actuele thema’s. Je verkent nieuwe inzichten.

Ontmoetingsmomenten staan voor beleving. In een gezellige, warme sfeer leg je nieuwe contacten. Je krijgt er ondernemende energie van.

De belevingstrips brengen je naar inspirerende plaatsen in de wereld. In kleine groep proef je van de socio-economische en culturele ingrediënten van een stad of regio. Je verruimt je blik op de wereld.

-
Faculty Club, Leuven
De roaring twenties post-corona? Wat zijn de economische gevolgen van twee jaar ‘stop-and-go’? Ontdek het tijdens de ETION Outlook!
-
meerdere locaties
Wat betekent diversiteit in de praktijk? Bezoek en uiteenzettingen van Volvo Car Gent, Aarova, Total Belgium, Goddeeris Industrial Piping & ON Semiconductor.
-
Barcyclette, Kortrijk
In maart 2021 herlanceerde Bram Algoet de Puckolo-limonade. Op 1 december neemt hij je mee langs de geschiedenis én de toekomst van zijn geliefde drankje.
-
digitaal
In deze reeks duik je in het fenomenale potentieel van de toekomst. Samen met Hans Diels ga je online in gesprek met markante mensen van over de hele wereld.
-
digitaal
De roaring twenties post-corona? Wat zijn de economische gevolgen van twee jaar ‘stop-and-go’? Ontdek het tijdens de digitale editie van ETION Outlook 2022!
-
Claerhout Communicatiecampus - AuditoRium4, Gent
De roaring twenties post-corona? Wat zijn de economische gevolgen van twee jaar ‘stop-and-go’? Ontdek het tijdens de ETION Outlook!
-
Barvatar, Gent
Angelique Foré, onderneemster in hart en nieren, vertelt tijdens deze avond openhartig over de burn-out die haar leven een andere wending gaf.
-
Frisomat, Wijnegem
De roaring twenties post-corona? Wat zijn de economische gevolgen van twee jaar ‘stop-and-go’? Ontdek het tijdens de ETION Outlook!
-
digitaal
Tijdens deze digitale sessie maak je kennis met een succesvolle Belg in het buitenland: Pascale Hélène Dubois, internationaal anticorruptie-expert.
-
Kunstencentrum Vooruit, Gent
Leiderschap is waar het begin van de avond om draait. Daarna gaan we de culinaire en culturele toer op met een verrassende voorstelling in de Voo?uit!
-
digitaal
In deze digitale sessie maak je kennis met een succesvolle Belg in het buitenland: Lowie Vermeersch, autodesigner met Italiaanse flair.
-
Barcelo, Roeselare
Leg tijdens de 4 sessies van deze ongedwongen, gemoedelijke themagroep voor jongere ondernemers en medewerkers, je vragen voor aan ervaren ondernemers.
-
Verbeke Foundation, Kemzeke
Op ETION’s Winterevent freewheelen Dirk De Wachter en Ignaas Devisch over wat écht betekenis heeft. En Geert Verbeke vertelt over zijn Verbeke Foundation.
-
meerdere locaties
Wandel jij ook telkens dezelfde lus en ben je toe aan een nieuwe omgeving, nieuwe gezichten én nieuwe gespreksstof?  Dan hebben we iets leuks voor jou in petto!
-
Ga mee op een 5-delige culturele ontdekkingsreis langs verschillende kunstvormen en ontdek hoe nauw kunstenaars en ondernemers met elkaar verbonden zijn.
-
In dit vierdelig praktijkgericht traject ontdek je hoe je divers en onverwacht talent kan vinden en ontplooien.
-
digitaal
In deze digitale sessie maak je kennis met een succesvolle Belg in het buitenland: Jan Craps, de laatste Belg in het directiecomité van ABInbev .
-
digitaal
In deze digitale sessie maak je kennis met een succesvolle Belg in het buitenland: Jan De Backer, CEO en founder van Fluidda.
-
Arteveldehogeschool, Campus Kantienberg
Hans Dobbelaere reikt in zijn boek 'Groeispurt' tools aan om als bedrijf te groeien. Niet alleen economisch maar zeker ook in andere dimensies.
-
digitaal
In deze workshop geeft Tamira Snell (Institute for Future Studies) een overzicht van de belangrijkste consumententrends. Hoe integreer je die in je strategie?
-
De Heerlijckyt van Elsmeren, Geetbets
Ga samen met andere leidinggevenden op zoek naar jouw waarden. En ontdek het potentieel van jouw authentieke leiderschap voor jezelf, je team en je onderneming.
-
Hoge Venen
Met ‘Into the Wild’ ga je pas echt op ontdekkingstocht! Je verlaat de platgetreden paden en groeit naar de beste versie van jezelf als leider.
-
Auberge du Pêcheur, Sint-Martens-Latem
Durven je gedachten af en toe wel eens die kant uitgaan? Dan is deze tweedaagse workshop met overnachting beslist iets voor jou.