Workshops

De experts van de ETION-denktank brengen hun denkwerk naar jou via workshops. Zo kan je je op een actieve en interactieve manier verdiepen in toekomstgerichte thema’s.

-
Spirits & Stories, De Pinte
Deze sessie is volzet, maar bij voldoende interesse organiseren we een tweede sessie in het voorjaar, mail hiervoor naar birgit.stokx@etion.be

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
Het Fenikshof, Grimbergen
Tweedaagse hands-on opleiding die je alle praktische handvaten geeft voor het onderbouwd nemen van morele beslissingen en het omgaan met lastige keuzes.
-
De Stal, Ranst
Medewerkers die vol overgave de 'extra mijl' gaan, alsof ze zelf eigenaar zijn. In deze workshop kom je te weten hoe je zo’n participatieve cultuur bouwt.
-
Ruilok, Lochristi
Je groep verbinden tot een hecht team, daarin ligt de kern van sterk leiderschap. In deze workshop leer je hoe je een team bouwt dat straffe resultaten neerzet.
-
Seminariecentrum Nieuwgoed, Zwijnaarde
Iedereen eigenaar? Mooi! Maar hoe pak je zo’n transformatie nu concreet aan? Je komt er alles over te weten in deze workshop.
-
Auberge du Pêcheur, Sint-Martens-Latem
Durven je gedachten af en toe wel eens die kant uitgaan? Dan is deze tweedaagse workshop met overnachting beslist iets voor jou.