Themagroepen

-
Het Fenikshof, Grimbergen
De wereld verandert razendsnel. Tijdens zes intensieve avondsessies ga je aan de slag met methodes uit de IT-wereld die je helpen gedijen onder verandering.
-
Brasserie Latem, Sint-Martens-Latem
De toekomst is maakbaarder dan je denkt. Maar je moet kansen grijpen en uitdagingen omarmen! We belichten 4 maatschappelijke trends om je op weg te zetten.
-
Jardin Public, Berchem
Reeks van vier dinersessies waarin je in gesprek gaat met inspirerende mensen die een tegendraadse visie hebben. Voor dwarsdenkers die tegenspraak opzoeken!

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
Living Tomorrow, Vilvoorde
De toekomst is gisteren begonnen in trends die zich vandaag al laten voelen. Wat is hun impact? Sessie 2: Antoon Vandevelde over basiswelvaart onder druk.
-
Seminariecentrum Nieuwgoed, Zwijnaarde
In deze reeks reflecteer je vanuit inspirerende teksten van grote denkers over wat hun wijsheden betekenen voor jou als ondernemer mens. 10/05: Albert Einstein
-
meerdere locaties
Ga mee op een tweedaagse culturele ontdekkingsreis langs verschillende kunstvormen en ontdek hoe nauw kunstenaars en ondernemers met elkaar verbonden zijn.
-
digitaal
In 1,5 uur krijg je een update van de geopolitieke & economische actualiteit en diepen we, samen met een gastspreker, een thema uit: Ivan Van de Cloot, 07/06
-
diverse locaties
Driedelige ontbijtreeks waarin je inspiratie opdoet over hoe je talent kan binden en motiveren. En menselijke groei centraal zet.