Themagroepen

-
Jardin Public, Berchem
Reeks van vier dinersessies waarin je in gesprek gaat met inspirerende mensen die een tegendraadse visie hebben. Voor dwarsdenkers die tegenspraak opzoeken!

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
digitaal
We duiken in het fenomenale potentieel van de toekomst. Samen met Hans Diels ga je op 08/09 online in gesprek met Charles Goodhart over demografische trends.
-
Living Tomorrow, Vilvoorde
Een laagdrempelige introductie op de digitale wereld waarbij experts inzicht geven in de impact en uitdagingen van slimme technologie. Reeks van 4 sessies.
-
Living Tomorrow, Vilvoorde
De toekomst is maakbaarder dan je denkt. Maar je moet kansen grijpen en uitdagingen omarmen! We belichten 4 maatschappelijke trends om je op weg te zetten.
-
Brasserie Latem, Sint-Martens-Latem
De toekomst is maakbaarder dan je denkt. Maar je moet kansen grijpen en uitdagingen omarmen! We belichten 4 maatschappelijke trends om je op weg te zetten.
-
ViaVia, Mechelen
De wereld verandert razendsnel. Tijdens een intensieve avondsessie ga je aan de slag met methodes uit de IT-wereld die je helpen gedijen onder verandering.
-
Barcelo, Roeselare
Leg tijdens de 4 sessies van deze ongedwongen, gemoedelijke themagroep voor jongere ondernemers en medewerkers, je vragen voor aan ervaren ondernemers.
-
Kasteel Tivoli, Mechelen
We gaan samen op zoek naar de rode draad in de dolle, dagelijkse nieuwscyclus. Met messscherpe analyses van denktank-experts Geert Janssens en Hans Diels.
-
Condacum, Kontich
Jong zijn én leidinggeven. Niet altijd even evident! In Young Leaders vind je een klankbordgroep waarin je leert van de aanpak van anderen.
-
Arhus, Roeselare
Circulair ondernemen is de toekomst. Tijdens 4 sessies ga je samen met collega-ondernemers en experten concreet aan de slag.
-
Centrum Eenheid, Wezemaal
Een reeks van 4 sofagesprekken waarin je in intieme kring kennismaakt met leiders die christelijke spiritualiteit verankeren in hun dagdagelijkse leven.
-
meerdere locaties
In dit vierdelige praktijkgerichte traject ontdek je hoe je divers en onverwacht talent kan vinden en ontplooien.
-
diverse locaties
Driedelige ontbijtreeks waarin je op locatie inspiratie opdoet over hoe je talent kan binden en motiveren. En menselijke groei centraal zet.