Themagroepen

-
Living Tomorrow, Vilvoorde
De toekomst is gisteren begonnen in trends die zich vandaag al laten voelen. Wat is hun impact? Vier experts zoeken het uit in 4 sessies, vanaf 4 maart.
-
Jardin Public, Berchem
Reeks van vier dinersessies waarin je in gesprek gaat met inspirerende mensen die een tegendraadse visie hebben. Voor dwarsdenkers die tegenspraak opzoeken!
-
diverse locaties
ETION neemt je in z’n productietour mee langs vijf bedrijven die tonen dat de maakindustrie in Vlaanderen nog springlevend is. En zelfs straffer dan vroeger!
-
Villa Mariënborgh, Wilrijk
In deze reeks reflecteer je vanuit inspirerende teksten van grote denkers over wat hun wijsheden betekenen voor jou als ondernemer en als mens.
-
Leuven, verschillende locaties
ETION-businessfilosoof Jochanan Eynikel en enkele experten nemen je in vier sessies mee over ethiek in de digitale wereld en hoe bedrijven ermee kunnen omgaan.
-
Het Fenikshof, Grimbergen
Via vijf interactieve, boeiende workshops krijg je concrete tools aangereikt om positieve veranderingen te bewerkstelligen binnen je organisatie.
-
Compagnie Bougie, Melle
In dit holistisch traject leer je om, naast je hoofd, ook je emoties en lichaam in te zetten voor het ervaren van meer veerkracht, rust en authenticiteit.
-
digitaal
In 1,5 uur krijg je een update van de geopolitieke & economische actualiteit. En diepen we samen met een gastspreker een actueel thema uit. 15/5: Dorien Emmers.
-
Centrum Eenheid, Wezemaal
Vier sessies waarin je in intieme kring kennismaakt met leiders die christelijke spiritualiteit verankeren in hun dagdagelijkse leven. Sessie 2: Erik De Sutter
-
Living Tomorrow, Vilvoorde
De toekomst is maakbaarder dan je denkt. Maar je moet kansen grijpen en uitdagingen omarmen! We belichten 4 maatschappelijke trends om je op weg te zetten.