Themagroepen

-
digitaal
In 1,5 uur krijg je een update van de geopolitieke & economische actualiteit. En diepen we samen met een gastspreker een actueel thema uit. 4/9: Reinout De Bock
-
diverse locaties
ETION neemt je in z’n productietour mee langs vijf bedrijven die tonen dat de maakindustrie in Vlaanderen nog springlevend is. En zelfs straffer dan vroeger!
-
diverse locaties
In deze themagroep breng je een bezoek aan drie bedrijven in de Kempen. Elk met hun kijk op duurzaamheid en innovatie en met hun eigen groeiverhaal.
-
Nike, Laakdal
Ontdek tijdens dit bedrijfsbezoek hoe Nike voortdurend streeft naar een betere wereld door baanbrekende technologieën en milieuvriendelijke initiatieven.
-
Centrum Eenheid, Wezemaal
Vier sessies waarin je in intieme kring kennismaakt met leiders die christelijke spiritualiteit verankeren in hun dagdagelijkse leven. Sessie 3: Mieke Van Oost.
-
het ETION-gebouw, Wilrijk
In deze themagroep getuigen vier totaal verschillende ondernemers over hun ervaring met handel drijven in of met een ander land. Sessie 1: Stefan Van Doorslaer
-
diverse locaties
Jong zijn én leidinggeven. Niet altijd even evident! In Young Leaders vind je een klankbordgroep waarin je leert van de aanpak van anderen.
-
Howest, Kortrijk
Neem een flinke voorsprong met AI! In zes sessies bekijken we hoe je jouw bedrijfsprocessen kan optimaliseren en van AI jouw persoonlijke assistent kan maken.

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
Skilpod, Geel
Een inspirerend bedrijfsbezoek rond innovatieve bouwtechnieken en een uniek groeiverhaal van een jong bouwbedrijf.
-
Flamingo Pet Products, Olen
Je brengt een bezoek aan het nagelnieuwe distributiecentrum van Flamingo Pet Products met focus op duurzaamheid in productie en distributie.