Samenkomst van een groep jonge leidinggevenden

Themagroep Young Leaders

Jong zijn én leidinggeven. Het is een combinatie die niet altijd even evident is! In Young Leaders vind je een klankbordgroep waarin je leert van de visie en aanpak van anderen.

Themagroep Young Leaders

Info

Leidinggeven op jonge leeftijd; het kan een uitdaging zijn. Als jonge leider vol potentieel mag het aantal jaren dat je telt geen issue zijn. En toch… Het speelt geen rol, maar het verschil is er wel. Soms komt de onzekerheid naar boven en begin je te twijfelen aan jezelf.

Een gevoel dat je herkent? Waarom dan niet aansluiten bij de ETION Young Leaders? Een klankbord voor leeftijdsgenoten. Waar authenticiteit, vertrouwen en kwetsbaarheid de sleutelwoorden zijn. Je kan er jezelf zijn, met je successen en je littekens.

Samen met andere jonge beslissingsnemers (-40 jaar) vorm je een kleine community waar je, los van commerciële belangen, leert van de visie en aanpak van anderen.

In een inspirerende setting wissel je gedurende vier lunchsessies ervaringen en inzichten uit rond topics die jou, als jonge leider, reuzenstappen helpen zetten. En je maakt kennis met een doorwinterde leider die zijn of haar leiderschapsvisie komt toelichten.

 

  •  

Programma
Datum Gastspreker Locatie
donderdag 24 oktober 2024 Jan Verlinden (ceo Ritchie) Guzto, Aartselaar
donderdag 5 december 2024 Geert Vanoverschelde (ceo Sylvester) Cavalieri, Mortsel
donderdag 6 februari 2025 Toon Bossuyt (ceo Bosspaints) nog te bepalen
Donderdag 3 april 2025 Jeroen De Wit (ceo Teamleader) nog te bepalen
Waar
diverse locaties
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 890 (excl.btw), pro rata bij latere instap
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Contact
Nadine Willemsen

Nadine Willemsen

0476 24 12 27