Belevingstrips

De belevingstrips brengen je naar inspirerende plaatsen in de wereld. In kleine groep proef je van de socio-economische en culturele ingrediënten van een stad of regio. Je verruimt je blik op de wereld.

-
Singapore, diverse locaties
Ontdek een smart & sustainable city in de cloud, waar artificiële intelligentie en augmented reality niet meer weg te denken zijn.
-
Luxemburg
Pittiger en langer dan onze gebruikelijke ETION Walks. Drie dagen in een kleine groep mentaal herbronnen in de Luxemburgse bossen.
-
Sinaï woestijn
Ga mee op 8-daagse inleefreis bij de Bedoeïenen. Een authentieke en verdiepende woestijnreis met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
Rome - Vaticaanstad
In deze belevingstrip openen deuren die anders gesloten blijven. Ver voorbij de drommen toeristen ontdek je plekken waar alleen een selecte groep mensen komt.
-
Bhutan, verschillende locaties
We gaan op zoek naar de bron van het Bruto Nationaal Geluk in Bhutan. De reis van 14-23 april is volgeboekt, maar we overwegen een 2de groep. Interesse?
-
Spaans Baskenland
Dit vierdaags programma dompelt je helemaal onder in het coöperatief en participatief ondernemen van Mondragón, in combinatie met een bezoek aan Bilbao.