Inspiratiemomenten

Tijdens de inspiratiemomenten ontmoet je andere ondernemers en ondernemende mensen. Je wisselt ideeën uit over actuele thema’s. Je verkent nieuwe inzichten.

-
Biznis Hotel, Lokeren
Chris Derde was meer dan 20 jaar geleden één van de pioniers in windenergie. Hij brengt zijn verhaal en neemt ons ook mee naar één van zijn windmolenparken!
-
het ETION-gebouw, Wilrijk
Wil je als solo-ondernemer samenwerkingen aangaan? Tijdens deze studiemiddag belichten we alle factoren. Met praktische tips & tricks!
-
De Kempus, Turnhout
Tijdens deze sessie laten we je kennismaken met de diverse toepassingen van AI en staan we ook stil bij het ethisch dilemma errond.
-
Gevangenis van Haren, Haren
We brengen een bezoek aan de grootste en nieuwste gevangenis van België. Een klein dorp waar opleiding en tewerkstelling voorbereiden op re-integratie.

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
het ETION-gebouw, Wilrijk
Aan de hand van een aantal boeiende concrete bedrijfscases krijg je inzicht in de betekenis en reikwijdte van CSRD voor jouw onderneming.
-
Pittman Seafoods, Zeebrugge
Bestaat duurzame visserij echt? Pittman Seafoods en MSC nemen je tijdens deze sessie mee in de wereld van de internationale vishandel.
-
Buro Project, Aalst
Ontdek tijdens deze praktische sessie hoe je ChatGPT inzet als superassistent!
-
Smulders Projects, Hoboken
Kijk binnen bij Smulders Projects (staalconstructie), één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier springlevend is.
diverse locaties
Teken in voor een verrijkte leeservaring! Deze lente lees je in alle rust, daarna beluister je een podcast én op 27 juni ontmoet je de auteur en andere lezers.
-
Zelfpluktuin Purfruit, Dentergem
We gaan in gesprek met twee ondernemers die ons laten proeven van hun passie voor ondernemen en de ‘(eetbare) natuur’. Met wildpluksessie!
-
BMW, Bornem
Hans Diels licht in zijn boek de gevolgen van de geopolitieke disruptie toe. Hij bespreekt ook wat deze nieuwe realiteit betekent voor bedrijven.
-
Royal Golf Club Oudenaarde
We sturen je na wat tips en tricks van een mental coach de golfbaan op voor een verbindend partijtje golf.
-
humus x hortense, Brussel
Neem een kijk achter de schermen van het eerste vegan sterrenrestaurant in ons land. En proef van uitmuntend eten én een niet te versmaden ondernemersverhaal.
-
Cross Roast, Antwerpen
Een avond vol koffie! Theorie - van plantage tot in je tas - , proeven, en zélf prachtige 'latte art'-creaties maken. Smiling Barista neemt je op sleeptouw!
-
Case New Holland, Zedelgem
Kijk binnen bij Case New Holland (landbouwmachines), één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier springlevend is.
-
El Citadel, Borsbeek
Trek je sportkleding aan, pak je racket en maak je klaar voor een onvergetelijke mix van competitie en plezier.
-
Den Berk Délice, Rijkevorsel
Kijk binnen bij tomatentelers Den Berk Délice, één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is.
-
MVP Padel, Evergem
Trek je sportkleding aan, pak je racket en maak je klaar voor een onvergetelijke mix van competitie en plezier.
-
Anglo Belgian Corporation, Gent
Kijk binnen bij Anglo Belgian Corporation (dieselmotoren), één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier springlevend is.