Inspiratiemomenten

Tijdens de inspiratiemomenten ontmoet je andere ondernemers en ondernemende mensen. Je wisselt ideeën uit over actuele thema’s. Je verkent nieuwe inzichten.

diverse locaties
Een halve dag meelopen met een collega-ondernemer voor een diepgaande kennismaking met elkaar en elkaars job op de werkvloer.
-
Ooms Woonrealisaties, Rijkevorsel
Een inspiratiesessie bij de ETION Kempenaar over hun transformatie van bouwonderneming naar een bedrijf dat inzet op complete woonrealisaties.
-
Samsonite Europe HQ, Oudenaarde
Drie peoplemanagers getuigen over hoe zij in hun bedrijf aan de slag gaan met menselijk kapitaal.
-
Greenyard, Sint-Katelijne-Waver
Kijk binnen bij Greenyard, één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is.

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
Bobbejaanland, Lichtaart
Tussen pot en pint is dé manier om kennis te maken! Met andere gedreven, ondernemende jongeren, voor een portie zinvolle toogpraat. De Bobbejaanland-edition!
-
Auberge du Pêcheur, Sint-Martens-Latem
We leggen enkele lastige vragen voor aan de man/vrouw aan het stuur over hun specifieke beleidsdomein. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is onze derde gast.
-
het ETION-gebouw, Wilrijk
Een verrijkte leeservaring! Tijdens de vakantie lees je in alle rust, daarna beluister je een podcast én op 24 oktober ontmoet je de auteur en andere lezers.
-
Hangar K, Kortrijk
Betaald worden om te gamen. Een droom die werkelijkheid kan worden. Hakim El-Kaddouri vertelt ons hoe hij van zijn passie zijn beroep maakte.
-
AFAS Software, Kontich
Van start-up naar unicorn in een mum van tijd. Het inspirerende ondernemingsverhaal van Loop Earplugs is er een van durf, creativiteit en innovatie.
-
het ETION-gebouw, Wilrijk
We gaan met enkele stakeholders in gesprek over hoe kredietschaarste en de alsmaar strengere regelgeving de toekomst van ondernemingen onder druk zetten.
-
Barcelo, Roeselare
Tussen pot en pint in gesprek gaan met andere gedreven, ondernemende jongeren én geïnspireerd worden door het verhaal van een ervaren ondernemer.
-
het ETION-gebouw, Wilrijk
We leggen enkele lastige vragen voor aan de man/vrouw aan het stuur over hun specifieke beleidsdomein. Minister Tinne Van der Straeten over het energievraagstuk
-
Brouwerij Hof Ten Dormaal, Tildonk
Tussen pot en pint is dé manier om kennis te maken! Met andere gedreven, ondernemende jongeren, voor een portie zinvolle toogpraat.
-
Soudal, Turnhout
We gaan in gesprek met Jeroen Lemaire, CEO van In The Pocket. Een snelgroeiende digital product studio die inzet op de nieuwste technologie, zoals AI.
-
Citymesh, Oostkamp
Twee beklijvende getuigenissen over hoe je met persoonlijk engagement écht het verschil kan maken in crisissituaties.
-
Auberge du Pêcheur, Sint-Martens-Latem
We leggen enkele lastige vragen voor aan de man of vrouw aan het stuur over hun specifieke beleidsdomein. Mathias De Clercq over de uitdagingen van een stad.