Inspiratiemomenten

Tijdens de inspiratiemomenten ontmoet je andere ondernemers en ondernemende mensen. Je wisselt ideeën uit over actuele thema’s. Je verkent nieuwe inzichten.

-
digitaal
De roaring twenties post-corona? Wat zijn de economische gevolgen van twee jaar ‘stop-and-go’? Ontdek het tijdens de digitale editie van ETION Outlook 2022!
-
Barvatar, Gent
Angelique Foré, onderneemster in hart en nieren, vertelt tijdens deze avond openhartig over de burn-out die haar leven een andere wending gaf.
-
digitaal
Tijdens deze digitale sessie maak je kennis met een succesvolle Belg in het buitenland: Pascale Hélène Dubois, internationaal anticorruptie-expert.
-
Kunstencentrum Vooruit, Gent
Leiderschap is waar het begin van de avond om draait. Daarna gaan we de culinaire en culturele toer op met een verrassende voorstelling in de Voo?uit!
-
digitaal
In deze digitale sessie maak je kennis met een succesvolle Belg in het buitenland: Lowie Vermeersch, autodesigner met Italiaanse flair.
-
meerdere locaties
Wandel jij ook telkens dezelfde lus en ben je toe aan een nieuwe omgeving, nieuwe gezichten én nieuwe gespreksstof?  Dan hebben we iets leuks voor jou in petto!
-
digitaal
In deze digitale sessie maak je kennis met een succesvolle Belg in het buitenland: Jan Craps, de laatste Belg in het directiecomité van ABInbev .
-
digitaal
In deze digitale sessie maak je kennis met een succesvolle Belg in het buitenland: Jan De Backer, CEO en founder van Fluidda.
-
Arteveldehogeschool, Campus Kantienberg
Hans Dobbelaere reikt in zijn boek 'Groeispurt' tools aan om als bedrijf te groeien. Niet alleen economisch maar zeker ook in andere dimensies.