Inspiratiemomenten

Tijdens de inspiratiemomenten ontmoet je andere ondernemers en ondernemende mensen. Je wisselt ideeën uit over actuele thema’s. Je verkent nieuwe inzichten.

-
Living Tomorrow, Vilvoorde
Experts Hans Diels en Steven Van Hecke fileren de geopolitieke actualiteit en schetsen de impact voor bedrijven.
-
ViaVia, Mechelen
Tussen pot en pint is dé manier om kennis te maken! Met andere gedreven, ondernemende jongeren, voor een portie zinvolle toogpraat.
-
Gentbrugse Meersen, Gentbrugge
Cabaretier, verhalenverteller en vogelspotter Begijn Le Bleu neemt ons tijdens 'golden hour' mee op sleeptouw in het natuurgebied de Gentbrugse Meersen.
-
Huurland, Nazareth
De ETION Jongeren gaan in gesprek met Ignace Van Doorselaere over de dingen die hij zelf graag als 20-jarige had geweten.
-
Fort Liefkenshoek, Kallo
Een uitje voor vroege vogels. Nog voor de haan gekraaid heeft, fiets je de natuur rond de Antwerpse haven in, samen met cabaretier en vogelaar Begijn Le Bleu.
-
Tweeperenboom, Winksele
Inspirerende praktijkcases van organisaties die succesvol de stap naar participatief of coöperatief ondernemen gezet hebben.
-
TC Plus, Brugge
Tom Callebaut wil de samenleving en het beleid inspireren met verbindende ruimtes, in een zoektocht naar nieuwe manier van samenleven en -werken.
-
Alsico, Ronse
Kijk binnen bij Alsico, één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is.
-
Soudal, Turnhout
Aertssen Group won in 2022 de titel Onderneming van het Jaar na 10 jaar indrukwekkende groeicijfers. Reden genoeg voor een lunchgesprek met CEO Yves Aertssen.
-
Centrum Eenheid, Wezemaal
Een dwarse kijk op de toekomst van de samenleving en het kapitalisme met prof. dr. Bruno Colmant.
-
Auberge du Pêcheur, Sint-Martens-Latem
We leggen enkele lastige vragen voor aan de man of vrouw aan het stuur over hun specifieke beleidsdomein. Minister Van Peteghem over de fiscale hervorming.
-
het ETION-gebouw, Wilrijk
We leggen enkele lastige vragen voor aan de man/vrouw aan het stuur over hun specifieke beleidsdomein. Johan Van Overtveldt over overheid versus markt.
-
LVD Group, Wevelgem
Kijk binnen bij LVD Group, één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is.
-
Greenyard, Sint-Katelijne-Waver
Kijk binnen bij Greenyard, één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is.

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
Auberge du Pêcheur, Sint-Martens-Latem
We leggen enkele lastige vragen voor aan de man/vrouw aan het stuur over hun specifieke beleidsdomein. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is onze derde gast.
-
het ETION-gebouw, Wilrijk
We leggen enkele lastige vragen voor aan de man/vrouw aan het stuur over hun specifieke beleidsdomein. Minister Tinne Van der Straeten over het energievraagstuk