Inspiratiemomenten

Tijdens de inspiratiemomenten ontmoet je andere ondernemers en ondernemende mensen. Je wisselt ideeën uit over actuele thema’s. Je verkent nieuwe inzichten.

-
Hogeschool Vives, Kortrijk
Binnenkort 4 generaties samen op de werkvloer. Pittig! We brengen stemmen van alle leeftijden samen. Om te onderzoeken wat ons verdeelt. En bruggen te bouwen!
-
Snowball, Harelbeke
Tijdens een zorgvuldig gemodereerd debat gaan we samen op zoek naar argumenten pro en contra de complexe maar zeer dringende energietransitie.
-
Vind!, Roeselare
Wat vertelt ons DNA over ons? En in welke mate worden we er door gedetermineerd? Geneticus Sofie Claerhout vertelt er ons alles over.
-
the convent, Eeklo
In De Levende Bibliotheek leen je geen boeken maar mensen. Wie gaat er schuil achter de cover? Is een eerste indruk de juiste?
-
Barboek, Leuven
In De Levende Bibliotheek leen je geen boeken maar mensen. Wie gaat er schuil achter de cover? Is een eerste indruk de juiste?
-
Dunk Pressing, Zottegem
Bij Dunk Pressing in Zottegem maken ze unieke vinylplaten met de meest uiteenlopende ontwerpen. Een verborgen internationale parel in Vlaanderen!
-
Gentbrugse Meersen, Gentbrugge
Cabaretier, verhalenverteller en vogelspotter Begijn Le Bleu neemt ons tijdens 'golden hour' mee op sleeptouw in het natuurgebied de Gentbrugse Meersen.
-
TC Plus, Brugge
Tom Callebaut wil de samenleving en het beleid inspireren met verbindende ruimtes, in een zoektocht naar nieuwe manier van samenleven en -werken.
-
Soudal, Turnhout
Aertssen Group won in 2022 de titel Onderneming van het Jaar na 10 jaar indrukwekkende groeicijfers. Reden genoeg voor een lunchgesprek met CEO Yves Aertssen.
-
Centrum Eenheid, Wezemaal
Een dwarse kijk op de toekomst van de samenleving en het kapitalisme met prof. dr. Bruno Colmant.