Inspiratiemomenten

Tijdens de inspiratiemomenten ontmoet je andere ondernemers en ondernemende mensen. Je wisselt ideeën uit over actuele thema’s. Je verkent nieuwe inzichten.

-
BTWIN Village, Rijsel
In B’TWIN Village ontdekken we hoe de producten van het fietsenmerk van Decathlon, B’TWIN, worden bedacht, ontworpen, ontwikkeld en getest.
-
E.D.& A., Kalmthout
Bezoek aan een toekomstfabriek met hypermoderne, geautomatiseerde assemblagelijnen voor custommade elektronica.
-
meerdere locaties
Wat betekent diversiteit in de praktijk? Bezoek en uiteenzettingen van Volvo Car Gent, Aarova, Total Belgium, Goddeeris Industrial Piping & ON Semiconductor.
-
Square One Netropolix , Geel
We brengen de deelnemers van verschillende peergroepen samen voor een afterwork. Om kennis te maken en kennis te delen. Samen met trendanalist Herman Konings.
-
Corso, Oud-Turnhout
Zomers tweegesprek met Anouk Lagae over groei in een omgeving waar mensen zichzelf kunnen zijn, waar ze mogen ondernemen en gehoord worden.
-
meerdere locaties
Wandel jij ook telkens dezelfde lus en ben je toe aan een nieuwe omgeving, nieuwe gezichten én nieuwe gespreksstof?  Dan hebben we iets leuks voor jou in petto!
-
WAAK, Kuurne
Bedrijfsbezoek bij maatwerkbedrijf WAAK, een plek waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzame kansen krijgen op een zinvolle job.
-
Ravago, Arendonk
We nemen een kijkje bij Ravago. Waar afval een tweede leven krijgt dankzij grensverleggende innovatie. 27/10.