Inspiratiemomenten

Tijdens de inspiratiemomenten ontmoet je andere ondernemers en ondernemende mensen. Je wisselt ideeën uit over actuele thema’s. Je verkent nieuwe inzichten.

meerdere locaties
Een verrijkte leeservaring! Tijdens de vakantie lees je in alle rust, daarna beluister je een podcast én op 16 november ontmoet je de auteur en andere lezers.
-
Claerhout Communicatiehuis, Gent
Esther Perel spreekt exclusief voor en met ETION-leden over werkrelaties. !!! Momenteel is het event volzet, maar je kan je nog registreren voor de wachtlijst.

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
meerdere locaties
Duik tijdens de eerste herfstdagen de natuur voor een inspirerende babbel met een collega-bedrijfsleider.
-
Het Rekreatief, Wilrijk
In de reeks Denkers voor Doeners reflecteer je vanuit inspirerende teksten van grote denkers over wat hun wijsheden voor jou betekenen als ondernemer en mens.
-
Wilms, Meerhout
Kom ontdekken wat de schaduwmeesters van Wilms zo uniek maakt. Een kennismaking met de uittredende ETION Kempenaar en de waarden die hen drijven.
-
WAAK, Kuurne
Bedrijfsbezoek bij maatwerkbedrijf WAAK, een plek waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzame kansen krijgen op een zinvolle job.

Inschrijven niet meer mogelijk.

-
meerdere locaties
Wandel jij ook telkens dezelfde lus en ben je toe aan een nieuwe omgeving, nieuwe gezichten én nieuwe gespreksstof?  Dan hebben we iets leuks voor jou in petto!
-
Park Inn by Radisson, Leuven
Stefan Blommaert, Bart Kerremans en Lien Verpoest laten hun licht schijnen op actuele geopolitieke trends en de gevolgen voor onze economie.
-
Ravago, Arendonk
We nemen een kijkje bij Ravago. Waar afval een tweede leven krijgt dankzij grensverleggende innovatie. 27/10.
-
digitaal
Maak kennis met Peter Somers, een Vlaming die zijn vleugels heeft uitgeslagen en een succesvolle internationale carrière uitbouwde.
-
Hogeschool Vives, Kortrijk
Binnenkort 4 generaties samen op de werkvloer. Pittig! We brengen stemmen van alle leeftijden samen. Om te onderzoeken wat ons verdeelt. En bruggen te bouwen!