Inspiratiemomenten

Tijdens de inspiratiemomenten ontmoet je andere ondernemers en ondernemende mensen. Je wisselt ideeën uit over actuele thema’s. Je verkent nieuwe inzichten.

-
Den Berk Délice, Rijkevorsel
Kijk binnen bij tomatentelers Den Berk Délice, één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is.
-
Bossenstein Golf & Poloclub, Broechem
Steven Selleslags geeft tips over wat je kan doen om beter te worden als mens, als sporter én als ondernemer. Daarna kan je geïnspireerd de golfbaan op.
-
MVP Padel, Evergem
Trek je sportkleding aan, pak je racket en maak je klaar voor een onvergetelijke mix van competitie en plezier.
-
't Groenhof, Zandhoven
Jouw time-out op vrijdag 27 september! Vandaag koken we op open vuur en oefenen we de hartcoherentiemethodiek met Angelica Krsteski.
-
SEW Eurodrive, Leuven
Jochanan Eynikel en enkele experten nemen je in deze Après-Midi mee over ethiek in de digitale wereld. Hoe kunnen bedrijven hiermee omgaan?
-
Agristo, Wielsbeke
Drie ondernemers getuigen hoe een organisatiekompas medewerkers helpt om de waarden en visie van het bedrijf mee uit te dragen en de juiste keuze te maken.
-
Barcelo, Roeselare
De ETION Jongeren gaan in gesprek met één van de laatste Europese sigarenproducenten die vurig blijft strijden voor de toekomst van zijn sector.
-
Anglo Belgian Corporation, Gent
Kijk binnen bij Anglo Belgian Corporation (dieselmotoren), één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier springlevend is.
-
Brussels Airport Company, Zaventem
Maak kennis met het duurzaamheidsbeleid van één van de grootste luchthavens in Europa en neem een unieke kijk achter de schermen!
-
Sint-Anna kapel, Dentergem
Wil je als solo-ondernemer samenwerkingen aangaan? Tijdens deze studiemiddag belichten we alle factoren. Met praktische tips & tricks!
-
't Groenhof, Zandhoven
Jef Colruyt ontving dit jaar de ETION Leadership Award. In een exclusief interview en een uitgebreide Q&A geeft hij je zijn tien belangrijkste levenslessen mee.
-
Loweide, Oostkamp
Ontdek hoe Jef Colruyt als ‘mogelijkmaker’ zijn eigen stempel op leiderschap heeft gedrukt en welke waardevolle inzichten hij hierover deelt.
-
AFAS Software, Kontich
Ligt de toekomst op de maan, of toch eerder op Mars? Ruimtevaartexpert Nancy Vermeulen verruimt je blik op de wereld, de ruimte en de economie.
digitaal
Benieuwd wat de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen ons brengt? Schrijf je dan in voor onze digitale morning after.
-
het ETION-gebouw, Wilrijk
Ontdek samen met filosofe Tinneke Beeckman hoe de ideeën van een aantal klassieke denkers je blik op jezelf en het leven kunnen openen en verrijken.
-
Detentiehuis, Kortrijk
In een persoonlijk gesprek vertellen de bewoners van het detentiehuis in Kortrijk over hun ervaringen, dromen en zoektocht naar een job.
-
Van Havermaet, Oevel
Auteur Maarten Leyts geeft inzichten over Gen ZAlpha en kijkt samen met enkele ondernemers naar de impact op de werkvloer van deze nieuwe generatie.
-
Van Hoecke, Sint-Niklaas
Maak kennis met Van Hoecke, een familiebedrijf waar de focus op de klant de basis vormt voor een doorgedreven innovatie en digitalisering.
-
Willy Naessens Industriebouw
Jef Colruyt ontving dit jaar de ETION Leadership Award. In een exclusief interview en een uitgebreide Q&A geeft hij je zijn tien belangrijkste levenslessen mee.