hart en brein verbinden met stekker

Friday Unplugged: open vuur en hartcoherentie

Het leven mag méér zijn dan druk-druk-druk. Maar dan moet je er wel zelf voor kiezen! En kiezen om stil te staan, vergt moed. Friday Unplugged zet je op weg… Op 27 september koken we op open vuur en oefenen we de hartcoherentiemethodiek.

Friday Unplugged: open vuur en hartcoherentie

Info

Dat rust en balans belangrijk zijn, dat weten we. Alleen is het soms een uitdaging om hier ook bewust tijd voor te maken. Want in een wereld waarin snelheid domineert, is het een kunst om stil te staan. Pas dan kunnen we dit echter als vooruitgaan ervaren.

Net daarom lanceert ETION Friday Unplugged. Vind de moed om op de rem te staan en kom op een vrijdagmiddag genieten van een deugddoende time-out, bijzondere belevingen en échte connectie met jezelf en andere ondernemende zielen in een mooie, natuurlijke omgeving.

Met mindfulness, meditatie, lichaamsgerichte oefeningen,… kom je weer in contact met jezelf. Geen zweverigheid maar een kant-en-klaar bezinningsmoment waarin je traint om bewuster in het leven te staan. We drukken samen op de pauzeknop en maken authentieke verbinding met onszelf en met elkaar.

Open vuur en hartcoherentie

Tijdens deze sessie van Friday Unplugged koken we op open vuur en oefenen we de hartcoherentiemethodiek met Angelica Krsteski, strategic change consultant en stress- en ademcoach.

Hartcoherentie is een ademhalingstechniek die je mentaal en emotioneel in evenwicht brengt, waardoor je hele lichaam ontspant. Een simpele en natuurlijke methode om stress te verminderen.

Wat win jij met Friday Unplugged?

Na elke sessie keer je opgeladen terug naar huis en neem je inspiratie mee om op regelmatige basis te ontkoppelen, bewuster te leven en met meer energie in je werk te staan. Friday Unplugged zet je graag op weg!

Waar
't Groenhof, Zandhoven

Cauwenberglei 46
2243 Zandhoven

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
195 euro per sessie (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Anouk Renier

Anouk Renier

0493 43 06 50
Partner(s)
Spreker(s)

Angelica Krsteski

strategic change consultant en stress- en ademcoach