ETION Golftornooi (Broechem)

Zijn er parallellen te trekken tussen topsport en ondernemerschap? Voor beide heb je alleszins een stevige portie doorzettingsvermogen en inzet nodig. Steven Selleslags  geeft concrete tips & tricks over hoe je je persoonlijk welzijn kan aanscherpen om zo een betere mens, sporter én ondernemer te worden.

Op de prachtige golfbaan van Bossenstein Golf & Poloclub kan je daarna geïnspireerd genieten van een partijtje golf tijdens een shotguntornooi. Onervaren golfers kunnen hun beginnersgeluk testen tijdens een initiatie golf.

De Grote ETION Quiz 2024

Kan jij alle Europese hoofdsteden opnoemen die beginnen met B?

Als je er 4 van de 7* meteen voor de geest kan halen, dan zit er een rasquizzer pur sang in jou. En belangrijker nog: een score waarmee je je meteen kwalificeert voor deelname aan de grote ETION-quiz!

Die organiseren we op donderdag 17 oktober voor quizploegen van vier personen. Een team met vier mensen uit je ETION-peergroep of gewoon een ploegje met collega's, familie of vrienden.

ETION Wandelweekend Spa

De ETION Wandelweekends beginnen stilaan een klassieker te worden in ons gevarieerde aanbod. Gewoon even tijd vrijmaken om met een groepje wandelliefhebbers de natuur in te trekken voor een fijne babbel.

Een fikse tocht met tijd en ruimte voor openheid, diepgang en écht contact. Om inspiratie te vinden bij elkaar, frustraties, inzichten en ideeën te delen. Gewoon even mentaal en fysiek zuurstof opdoen. Geen strakke format, wel een kleine, warme groep die twee dagen lang de natuur intrekt.

Friday Unplugged: open vuur en hartcoherentie

Dat rust en balans belangrijk zijn, dat weten we. Alleen is het soms een uitdaging om hier ook bewust tijd voor te maken. Want in een wereld waarin snelheid domineert, is het een kunst om stil te staan. Pas dan kunnen we dit echter als vooruitgaan ervaren.

Net daarom lanceert ETION Friday Unplugged. Vind de moed om op de rem te staan en kom op een vrijdagmiddag genieten van een deugddoende time-out, bijzondere belevingen en échte connectie met jezelf en andere ondernemende zielen in een mooie, natuurlijke omgeving.

ETION Padeltornooi (Gent)

Padel… een hype… or here to stay? Het lijkt er steeds meer op dat de sport die tijdens corona een echte hype was, zijn vaste stek verovert tussen sportend Vlaanderen. De snelst groeiende sport ter wereld is erg toegankelijk en vooral fun.

Doe mee met ons padeltornooi, vorm een team met je collega's, of schrijf je individueel in en laat ons je matchen. We organiseren dit tornooi zowel voor meer gevorderde als voor beginnende spelers. Speelde je het nog nooit, maar ben je wel erg benieuwd naar deze sport, dan is dit jouw kans!

ETION Wandelweekend Wimereux

De ETION-wandelingen beginnen stilaan een klassieker te worden in ons gevarieerde aanbod. Gewoon even tijd vrijmaken om met een klein groepje de natuur in te trekken voor een fijne babbel. Deze editie wandelen we twee dagen langs de prachtige Opaalkust. 

Een fikse tocht met tijd en ruimte voor openheid, diepgang en écht contact. Om inspiratie te vinden bij elkaar, om inzichten, frustraties en ideeën te delen. Gewoon even mentaal en fysiek zuurstof opdoen

Flandrien Tweedaagse

Goeie benen en een flinke dosis grinta zal je kunnen gebruiken om samen met de Pédalpreneurs de Flandrien Tweedaagse te rijden. Geen moordende chasse patate, wel twee stevige, sportieve fietstochten langs Limburgs lieflijkste landschappen.

Op dag één verkennen we het landelijke noorden van de provincie. 75 km door akkers, weilanden, bossen en groene beekvalleien. En je geniet van 'fietsen door de bomen', één van de topfietsattracties in Limburg.

ETION Jongeren Padeltornooi (Borsbeek)

Padel… een hype… or here to stay? Het lijkt er steeds meer op dat de sport die tijdens corona een echte hype was, zijn vaste stek verovert tussen sportend Vlaanderen. De snelst groeiende sport ter wereld is erg toegankelijk en vooral fun.

Flandrien Fietscommunity: Pédalpreneurs

ETION zoekt fervente fietsers, rasechte pédalpreneurs. Kilometervreters die door weer en wind Vlaamse wegen gaan verkennen. Een fietsbeleving waarbij je, als ondernemer rond je gezamenlijke liefde voor de fiets, een hechte verbinding kneedt.

Voor fietsers is de reis altijd belangrijker dan de bestemming. Want samen trappen, smeedt een band. En voor je het weet, zijn de Pédalpreneurs een sterk blok dat ronddraait als een goed geoliede ketting. Een peloton dat gaat voor een community die elkaar ondersteunt en inspireert, op en naast de fiets.

ETION Jongeren: Barista Workshop met Smiling Barista

Duik in de fascinerende wereld van koffie, van de koffieplantage tot in je tas. Dietrich Sas, oprichter en zaakvoerder van Smiling Barista, neemt je mee door de beknopte theorie achter koffie. Ontdek het boeiende proces en geniet van een unieke proeverij om de diverse smaken te ervaren.