Over ETION


Forum
ondernemers ontmoeten elkaar tijdens zomerevent

ETION nodigt je uit om mensen te ontmoeten. Om je ervaringen te delen. Om je te laten inspireren door ideeën van anderen. In kleine of grotere groepen kan je bij ETION op zoek gaan naar ondernemers met wie je een interesse deelt. Of naar mensen van wie je energie krijgt. Of die in andere organisaties dezelfde rol vervullen als jij in jouw bedrijf.

Bij ETION kan je ingaan op onderwerpen die jou in je ondernemerschap ondersteunen. Je gaat een open dialoog aan. In een warme sfeer. De peer-to-peer-beleving is diepgaand. Er ontstaat een sterk community-gevoel. ETION is een netwerk van communities waar authenticiteit, vertrouwen en kwetsbaarheid de sleutelwoorden zijn. Je mag er jezelf zijn, met je successen en met je littekens, en je mag erop vertrouwen dat de ander je respecteert zoals je bent.


Geëngageerd
workshop bij ETION

ETION engageert zich tot een visionaire en inhoudelijke bijdrage aan de samenleving. Als ideeënbeweging werkt ETION rond thema’s die relevant zijn voor het bedrijfsleven. Steeds met de blik op de toekomst. Economische inzichten en ethische reflectie vloeien hier samen.

ETION nodigt je uit om op zoek te gaan naar de waarden die je drijven. We geloven dat waarden-bewuste mensen de fundamenten leggen van waarden-gedreven bedrijven. En we geloven dat waarden-gedreven organisaties bijdragen tot een waardevolle en waarden-volle samenleving.


Xavier Taveirne in gesprek met Patrick O, Gert Linthout, Didier Pierre en Katelijne Norga tijdens ETION Forum 2020idier Pierre
 

Ondernemen

ETION nodigt ondernemers en ondernemende mensen uit. Entrepreneurs en intrapreneurs. Leidersfiguren en leidinggevenden. ETION zoekt mensen met drive. Mensen die positieve energie laten stromen. Mensen die betrokkenheid creëren. Mensen die bouwen aan dynamische bedrijven.

ETION verwelkomt mensen met bewegingskracht uit organisaties met veranderkracht.

Benieuwd naar hoe we dit concreet aanpakken? Neem een kijkje in onze corporate brochure.

 

ETION-waarden
 

ETION staat voor waardengedreven ondernemerschap. Daarin gaat het streven naar economische meerwaarde gepaard met het toepassen van menselijke en ethische waarden. Daarom hanteren we ook zelf een set van vier eigen waarden. Ze drukken uit wie we zijn en vormen de leidraad voor wat we doen.

  • Warm: bij ETION telt wie je bent. Als collega, als geëngageerd ondernemer, als lid van een peer-groep waarin je in een warme leeromgeving jezelf kan zijn.
  • Sterk: ETION gelooft dat ondernemen vanuit waarden tot duurzaam succes leidt. Als ledenbeweging én als werkgever versterkt ETION het streven naar meerwaarde voor mens, bedrijf en samenleving.
  • Grondig: ETION staat voor kwaliteit en diepgang in vorm en inhoud. Oppervlakkigheid is niet aan ons besteed. Een grondige werking leidt tot de mooiste vruchten.
  • Open: Ondernemen doe je nooit alleen. ETION is er voor ondernemingen die openstaan voor de wereld. Betrokken bij medewerkers, geëngageerd naar belanghebbenden toe en solidair met de samenleving.

Welkom bij ETION!

 

Partners
 

  •  
  •  
  •