luchtfoto serres Den Berk Délice, Berkenijs te Rijkevorsel

ETION gaat in productie: Den Berk Délice

Kijk binnen bij tomatentelers Den Berk Délice,  één van de 5 bedrijven in de ETION Productietour die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is.

ETION gaat in productie: Den Berk Délice

Info

Den Berk Délice is ontstaan uit een hechte samenwerking en vriendschap tussen vier tomatentelers. Luc, Hans, Paul en Koen kenden elkaar sinds hun studietijd, maar gingen gaandeweg meer en meer samenwerken. Ze regelden samen hun inkoop, maakten studiereizen en deelden dezelfde passie en dezelfde visie om binnen de tomatensector te verbeteren en vernieuwen.

Deze unieke setting bracht hen in 2014 samen in de grootste snoep- en kerstomaatteler van ons land, Den Berk Délice. Het heeft hen ruimte gegeven om zowel op te schalen als te specialiseren.

Den Berk Délice heeft sites in Oud-Turnhout, Merksplas, Rijkevorsel en Herentals. Wij bezoeken de serre in Rijkevorsel en aansluitend het nieuwe sorteercentrum in Hoogstraten.

Je krijgt hierbij de kans om binnen te kijken bij een groeibedrijf waar doorgedreven automatisering hand in hand gaat met intensief vakmanschap en met de focus op duurzaamheid, kwaliteit en innovatie.

ETION gaat in productie

Dit bezoek maakt deel uit van de reeks ETION gaat in productie. Een reis langs vijf bedrijven die tonen dat de maakindustrie hier bij ons springlevend is. Bedrijven die nog op grote schaal lokaal produceren en het verschil maken met waardengedreven bedrijfsmodellen, innovatieve organisatievormen of unieke specialisaties. Klik hier voor meer info over de reeks en andere bedrijfsbezoeken.

  • Opgelet! Het aantal plaatsen voor dit bezoek is beperkt. Deelnemers aan de reeks krijgen voorrang bij inschrijving.
Programma
10:00 uur Onthaal en verwelkoming
10:30 uur Voorstelling bedrijf & toelichting aanpak
11:15 uur Bedrijfsbezoek (bezoek serre te Rijkevorsel, aansluitend sorteercentrum in Hoogstraten)
12:45 uur Nabespreking en Q&A
13:00 uur Einde
Waar
Den Berk Délice, Rijkevorsel

Berkenrijs 4
2310 Rijkevorsel

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 250 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)