Man en vrouw met blauwe helmen op bedrijfsbezoek

Achter de schermen: bedrijfstoer in de Kempen

In deze themagroep breng je een bezoek aan drie bedrijven in de Kempen. Elk met hun kijk op duurzaamheid en innovatie en met hun eigen indrukwekkende groeiverhaal.

Achter de schermen: bedrijfstoer in de Kempen

Info

Deze reeks unieke bedrijfsbezoeken biedt een exclusieve blik achter de schermen van enkele van de meest innovatieve en toekomstgerichte bedrijven in de regio. Ontdek hoe duurzaamheid, innovatie en strategische groei centraal staan bij deze bedrijven. En laat je inspireren door hun verhalen en ambities.

Deze bedrijven zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun baanbrekende aanpak en hun vermogen om duurzame en innovatieve oplossingen te integreren in hun dagelijkse operaties. Ze vertegenwoordigen verschillende sectoren, maar delen een gemeenschappelijke visie op de toekomst en een sterke toewijding aan maatschappelijke verantwoordelijkheid.

  • 24/09: Achter de schermen bij Nike – duurzaamheid en innovatie centraal

    Bij Nike staat duurzaamheid en innovatie centraal. Tijdens dit bedrijfsbezoek krijg je een inkijk in hun visie op een duurzame toekomst, hun 'digital first'-strategie en de optimalisatie van de logistieke processen. Je ontdekt hoe Nike voortdurend streeft naar een betere wereld door baanbrekende technologieën en milieuvriendelijke initiatieven.

  • 14/11: Achter de schermen bij Skilpod – toekomstgericht en innovatief bouwen en wonen

    Skilpod neemt je mee in hun fascinerende reis van oprichting tot nu. Luister naar het inspirerende verhaal van de oprichters, ontdek hoe het bedrijf is gegroeid en welke toekomstplannen en ambities zij koesteren. Duurzaamheid is de rode draad in hun organisatie. Tijdens het bezoek kom je te weten hoe dit principe hun strategie en projecten vormgeeft.

  • 05/12: Achter de schermen bij Flamingo – innovatie in logistiek, een internationaal groeiverhaal

    Bij Flamingo draait alles om innovatieve logistieke oplossingen en internationale groei. Detecteer hoe het bedrijf zich onderscheidt in logistiek, marketing en branding en verken hun strategieën voor toekomstig succes. Duurzaamheid speelt ook hier een centrale rol.

Ontdek de kracht van innovatie en duurzaamheid in de Kempen!

Datum Uur Bedrijf Plaats
24 september 15:00 -19:00 Nike Laakdal
14 november 13:30 - 17:00 Skilpod Geel
5 december 13:30 - 17:00 Flamingo Pet Products Olen
Waar
diverse locaties
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 450 (excl. btw) voor de volledige reeks van drie bedrijfsbezoeken. Wie inschrijft voor de reeks krijgt voorrang bij de inschrijvingen.
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)