ETION-lid in de kijker: Dieter Haerens

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Dieter Haerens, CEO Saxo Bank en lid in Antwerpen-Mechelen.

Wie wordt de Kempenaar 2022?

Focus op duurzame groei. Aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de kwaliteiten die we zoeken in een ETION Kempenaar. Wie moet volgens jou de opvolger worden van huidig titelhouder Wilms? Laat het ons weten vóór 3 juni.

ETION-lid in de kijker: Wouter Danckaert

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Wouter Danckaert, founder & senior strategy consultant Wodan & Co en lid in Brabant-Brussel.

ETION-lid in de kijker: Linda Stuyven

Personalia:
Naam: Linda Stuyven
Leeftijd: 58 jaar
Bedrijf: Tony Baert
Functie: zaakvoerder
Activiteit bedrijf: totaalinterieur, schilderwerken en wanddecoratie, raamdecoratie en interieuraccessoires
Hobby’s: fietsen, genieten van het gezin, met de kinderen en kleinkinderen

ETION-boek: Het onzekerheids­voordeel

In een snel veranderende wereld werken de klassieke strategische concepten niet meer. Bedrijven moeten zich voorbereiden op verschillende alternatieve toekomsten. Eén optimale strategie is een illusie.

Het zijn de bedrijven die de onzekerheid omarmen, de horizon scannen voor opkomende trends en strategische opties uittesten in verschillende scenario’s die er competitief beter voor komen te staan dan hun concurrenten die in de illusie van zekerheid blijven leven.

Infomoment belevingstrip Japan

In 2023 reist ETION naar het land van de rijzende zon: Japan. Een exotische belevingstrip waarin je kennismaakt met de unieke Japanse cultuur.  We gaan er op zoek naar healthcare in de brede betekenis van het woord: gezonde bedrijfscultuur, gezonde voeding, innovatie in gezondheidszorg, ontwikkeling van nieuwe gezondheidsproducten.

Op deze gratis info-avond stellen we het volledige programma alvast aan je voor.

ETION-lid in de kijker: Jessica Kellner

Personalia:
Naam: Jessica Kellner
Leeftijd: 41 jaar
Bedrijf: Bits of Love
Functie: managing partner
Activiteit bedrijf: Digital Product Studio
Hobby’s: lezen, sociale innovatie, wandelen en crossfit

Belevingstrip Kopenhagen: welkom in de toekomst

De Deense hoofdstad is in menig opzicht een inspiratiebron voor ondernemers. Een bruisende stad waar toekomstdenken en duurzame ontwikkeling een tweede natuur zijn geworden.

Hun economie heeft veel raakvlakken met de onze. Het land is niet veel groter is dan België, heeft even weinig grondstoffen en een al even weinig verspreide taal. En toch ziet Denemarken er veel meer futureproof uit dan Vlaanderen.

Drie dagen Namen met Christophe Deborsu

Als de Rode Duivels spelen, willen wij Belgen nog wel eens tous ensemble zijn, maar veel meer dan dat? Ja, we spreken een andere taal. Maar zijn de verschillen tussen Vlaanderen en Wallonië nu echt zo groot? Op een driedaagse belevingstrip naar Namen ontdek je in de Waalse hoofdstad dat de contrasten kleiner zijn dan je zou verwachten.

Vacature: ETION community-bouwer

ETION brengt mensen met positieve veranderkracht samen. Waarden-gedreven ondernemers die verder dan morgen kijken. Die volop ervaringen en kennis met elkaar willen delen. Ze vinden bij ons inspiratie, ontmoeten elkaar in activiteiten en groepen en vormen een community waar ze écht zichzelf kunnen zijn. In een warme en aanstekelijke ETION-sfeer, soms rebels en creatief, maar altijd vol vertrouwen.

En om dat alles nog beter te doen, zijn we in de provincie Antwerpen op zoek naar jou: