Zorg dat je eer uit je werk haalt

De dag nadat we de award van Kempenaar 2022 hebben gekregen, ben ik het bedrijf rond gegaan met het beeldje om alle medewerkers te bedanken. Alleen dankzij hen hebben we dat kunnen bereiken”, aldus Ben Ooms, gedelegeerd bestuurder van Ooms Woonrealisaties, in Ondernemen.

"Eén zaak is cruciaal: vertrouwen"

We interviewen Ingeborg Symons, bedrijfsleider van Multigas en Laure Depaepe, communitybouwer voor ETION, over hun ervaring met onze ondernemersgroepen. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op de Driver’s Seat, een peergroep voor bedrijfseigenaars.

Word Heartware donor

Maak van je hardware heartware. ETION zoekt samen met Ondernemers voor een Warm België 5.000 oude laptops voor kwetsbare gezinnen in kansarmoede. Doe je mee?

Opbrengst ETION Quiz gaat naar Rebron

Op 20 oktober vond de Grote ETION Quiz plaats in Wilrijk: een old school, typisch Vlaamse quizavond. ETION-leden quizden er in ploegjes van vier voor het goede doel: vzw Rebron van Nick De Ridder, die zich inzet voor jongeren met een kwetsbare achtergrond.

Belevingstrip Turijn

Op politiek vlak durft het al eens rommelen in Italië. Economisch blijft het land van de laars een absolute wereldspeler, met een zitje in de G7. Bakken flair en veel passie maken van Made in Italy een sterk merk. Met een machtige economische motor die zich uitstrekt over de Po-vlakte en aan de voet van de Alpen het koninklijke Turijn.

ETION-lid in de kijker: Sophia Peeters

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Sophia Peeters, COO van Korian Belgium.

Ooms Woonrealisaties wint 'De ETION Kempenaar 2022'

Op 6 oktober werd gestemd voor de ETION Kempenaar 2022, de trofee die ETION jaarlijks uitreikt aan een bedrijf dat de Kempen de laatste jaren op een duurzame manier op de kaart zette. De prijs ging dit jaar naar Ooms Woonrealisaties.

ETION-lid in de kijker: Filip Van Pottelbergh

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Filip Van Pottelbergh, CEO van Hoorebeke en lid in Oost-Vlaanderen.

Vacature: ETION community-bouwer

ETION brengt mensen met positieve veranderkracht samen. Waarden-gedreven ondernemers die verder dan morgen kijken. Die volop ervaringen en kennis met elkaar willen delen. Ze vinden bij ons inspiratie, ontmoeten elkaar in activiteiten en groepen en vormen een community waar ze écht zichzelf kunnen zijn. In een warme en aanstekelijke ETION-sfeer, soms rebels en creatief, maar altijd vol vertrouwen.

En om dat alles nog beter te doen, zijn we op zoek naar jou:

ETION-lid in de kijker: Simon Carton

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Simon Carton, oprichter van Amplify en lid in West-Vlaanderen.