Vacature: community-bouwer, regio Vlaams-Brabant, Brussel, Antwerpen

Word de beste community-bouwer ooit in regio Vlaams-Brabant, Brussel, Antwerpen. En bouw mee aan onze duurzame werking én zet de maatschappelijke rol van ondernemingen in het licht.

Belevingstrip Bhutan

Diep verscholen tussen de machtige pieken van de Himalaya ligt een piepklein koninkrijk waar de tijd lijkt stil te staan. Afgezonderd van de rest van de wereld, op eenzame hoogte, badend in natuurpracht. Is dit het mystieke Shangri-La?

Het gewone in Bhutan is vaak mooier dan het meest prachtige elders in de wereld. Zelfs de armste boerderij die zich nauwelijks vastklampt aan de steilste helling is er picture perfect.

Vacature: community-bouwer, regio West-Vlaanderen

Word de beste community-bouwer ooit in regio West-Vlaanderen. En bouw mee aan onze duurzame werking én zet de maatschappelijke rol van ondernemingen in het licht.

Media-aandacht voor ‘Markt onder vuur’

Sinds de boeklancering op 18 april kreeg het nieuwste boek van Hans Diels, Markt onder vuur, heel wat bijval in de media.

Benne Bastin en Anouk Renier: Impact hebben!

Impact hebben. En mensen samenbrengen die elkaar sterker maken. Dat is wat twee gedreven dertigers verwachten van werk en leven. En voor beiden is ETION een goede katalysator.

Rutger Bregman te gast bij ETION - reportage Kanaal Z

Waar morele ambitie en kunst elkaar ontmoeten. Meer dan 250 ETION-leden zakten op 16 mei af naar de Verbeke Foundation. Bestsellerauteur Rutger Bregman deelde er zijn visie over hoe we als ondernemers kunnen bijdragen aan een betere wereld. Bekijk de reportage die Kanaal Z inblikte op het event.

ETION in je broekzak: download de app nu!

Nooit meer een update missen? Met onze app ben je altijd op de hoogte van het laatste ETION-nieuws, onze evenementen en exclusieve content. Dé tool voor actieve leden en iedereen die dat wil worden.

Kempenaar 2024

Ondernemen op een waardengerichte manier met oog voor succes op lange termijn. Focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die we zoeken in de ETION Kempenaar.

VanRoey mag zich nog even de trotse bezitter van de Kempenaar noemen. Op 10 oktober komt daar onherroepelijk een eind aan. Dan gaat de titel naar een andere organisatie. Dit jaar zal de jury achter de schermen een winnaar kiezen. Ben jij ook benieuwd wie de trotse winnaar wordt van 2024? Wees er zeker bij! 

Boekvoorstelling 'Markt onder vuur' op Kanaal Z

Op 18 april stelde Hans Diels bij BMW Benelux in Bornem zijn gloednieuwe boek voor. De avond werd verrijkt met een panelgesprek met Stefan Goethaert (CEO Colruyt Group) en Jean-Marc Vandoorne (CEO Biobest). Kanaal Z maakte een reportage en sprokkelde een aantal reacties bijeen.

Dialogen op gang brengen

Mensen bij elkaar brengen is één ding, maar vervolgens een proces op gang brengen waarbij ze elkaar inspireren, dat is waar Miek Sweertvaegher als community-bouwer bij ETION en Anja Vanroose als docente bij VIVES elkaar vinden.