vrolijke vitale oudere dame

Zomerfeest: lekker lang bewust positief

We trekken op dit zomerfeest helemaal de kaart van een gezonde geest in een gezond lichaam. Vlak voor de zomer aanbreekt, krijg je praktische tips & tricks van twee specialisten: Gina Peeters en Michaël Sels! 

Zomerfeest: lekker lang bewust positief

Info

Ons zomerevent staat dit jaar helemaal in het teken van een gezond en positief leven. Gina Peeters en Michaël Sels nemen je mee op een reis van zelfontdekking en bewustwording, waarbij ze de focus leggen op de vier essentiële ingrediënten voor een gezonde geest in een gezond lichaam: autonomie, bewust positief zijn, connectie en doelen stellen.

Gina benadrukt het belang van zelfregie en positieve gedachten, terwijl Michaël praktische tips deelt over gezonde voeding en het omzetten van theoretische kennis in dagelijkse gewoonten.

Je maakt kennis met een holistische benadering van gezondheid en welzijn, met direct toepasbare inzichten in je dagelijks leven.

Waar
Klein Engelandhoeve, Turnhout

Klein Engeland 29
2300 Turnhout

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 135 (excl. btw) voor leden
€ 165 (excl. btw) voor niet-leden
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Gina Peeters

Na meer dan 25 jaar ervaring als presentatrice bij radio en TV, geeft Gina Peeters sinds 2015 haar kennis door als trainer en coach. Haar trainingsdomeinen zijn stressbeheersing, fysieke en mentale veerkracht als motor van succes en geluk, en loopbaanbegeleiding. Ze geeft ook camera-, presentatie- en interviewtechnieken alsook speechvaardigheden. Gina heeft een opleiding in shiatsu, complementaire gezondheidsleer, evidence based coachen, cognitieve gedragscoaching, stress-, burn-out- en loopbaanbegeleiding.

Michaël Sels

hoofddiëtist
UZA

Michaël Sels is diëtist, auteur, spreker én chef. Hij is als hoofddiëtist verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA).