Laure Depaepe en Geert Janssens reden in 2023 de Col op

ETION gaat de Col op met Kom op tegen Kanker

Samen met talloze gelijkgestemden fiets je tijdens dit meerdaags sportief evenement de prachtige Col des Saisies op. We fietsen hand in hand voor de strijd tegen kanker.  

ETION gaat de Col op met Kom op tegen Kanker

Info

Van 23 augustus tot en met 25 augustus organiseert ‘Kom op tegen Kanker’ de tweede editie van de ‘De Col op’.

De Col des Saisies, gelegen in de schaduw van de Mont Blanc, werd in de zomer van 2023 nog beklommen in de Tour de France. Het is dan wel een niet zo bekende col, hij is daarom niet minder spectaculair, adembenemend en… pittig!

Samen met talloze gelijkgestemden fiets je tijdens dit meerdaags sportief evenement de prachtige Col des Saisies op. We fietsen hand in hand voor de strijd tegen kanker.  Het parcours bestaat uit een lus van 35 km, met een afdaling en een klim buiten categorie. Je kiest zelf hoe vaak je de lus aflegt.

Ook supporters zijn welkom. Voor hen heeft Kom op tegen Kanker, in samenwerking met de gemeente ‘les Saisies’, tal van nevenactiviteiten uitgerold.

We verblijven in skioord ‘les Saisies’, in het complex ‘Le Very’. We hebben zeer ruime en comfortabele kamers ter beschikking.

Meer informatie over ‘De Col op’ vind je op de website van Kom op tegen Kanker: De Col op voor Kom op tegen Kanker | Kom op tegen Kanker

Fiets je mee met de ETION-vélopreneurs? Dat kan! En breng gerust supporters mee! Inschrijven kan via een mailtje aan laure.depaepe@etion.be. Wil je graag meer info? Dat kan uiteraard ook via een mailtje aan Laure!

Programma
Donderdag 22/08 - 6 uur Vertrek vanuit Wilrijk of Gent met de bus(fietsvervoer inbegrepen!)
Vrijdag 23/08 Verkennende fietsrit + ondernemersevent & pastabuffet
Zaterdag 24/08 De Col op!
Zondag 25/08 Terugrit naar Wilrijk/Gent met de bus
Waar
Les Saisies, Franse Alpen
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
1.390 euro per persoon (excl. btw)
Inbegrepen:
- Busreis heen- en terug
- Fietstransport
- 3 overnachtingen in ‘Le Very’
- Alle maaltijden (lunch, diner en basispakket ontbijt) en dranken
- ETION-fietsshirt

Opgelet! Om deel te nemen betaal je niet enkel startgeld (200 euro) maar wordt er ook gevraagd 2000 euro ‘sponsorgeld’ in te zamelen per fietser. Dit bedrag wordt door al wie meefietst ingezameld en rechtstreeks aan Kom op tegen Kanker betaald om kankeronderzoek te steunen. Deze gift is fiscaal aftrekbaar. ETION en Kom op tegen Kanker ondersteunen je bij de geldinzameling. Zowel het startgeld als het sponsorgeld zijn NIET inbegrepen in de deelnameprijs. Supporters betalen enkel de ETION deelnameprijs, dus geen startgeld en geen sponsorgeld.

Kostenloos annuleren kan tot en met 30 mei 2024.
Bij annulatie van 31 mei t.e.m. 21 juli wordt een administratieve kost aangerekend van 250 euro.
Bij annulatie na 21 juli wordt een administratieve kost aangerekend van 500 euro.

Contact
Laure Depaepe

Laure Depaepe

0474 84 18 37