Samenkomst van een groep jonge leidinggevenden

Themagroep Young Leaders (Edegem)

Jong zijn én leidinggeven. Het is een combinatie die niet altijd even evident is! In Young Leaders vind je een klankbordgroep waarin je leert van de visie en aanpak van anderen.

Themagroep Young Leaders (Edegem)

Info

Leidinggeven op jonge leeftijd; het kan een uitdaging zijn. Als jonge leider vol potentieel mag het aantal jaren dat je telt geen issue zijn. En toch… Het speelt geen rol, maar het verschil is er wel. Soms komt de onzekerheid naar boven en begin je te twijfelen aan jezelf.

Een gevoel dat je herkent? Waarom dan niet aansluiten bij de ETION Young Leaders? Een klankbord voor leeftijdsgenoten. Waar authenticiteit, vertrouwen en kwetsbaarheid de sleutelwoorden zijn. Je kan er jezelf zijn, met je successen en je littekens.

Samen met andere jonge beslissingsnemers (-40 jaar) vorm je een kleine community waar je, los van commerciële belangen, leert van de visie en aanpak van anderen.

In een inspirerende setting wissel je gedurende vier lunchsessies ervaringen en inzichten uit rond topics die jou, als jonge leider, reuzenstappen helpen zetten. En je maakt kennis met een doorwinterde leider die zijn of haar leiderschapsvisie komt toelichten.

  • di. 5/12: Lieven Vanlommel is CEO van StarMeal & Foodmaker. StarMeal, producent van ultraverse slaatjes en maaltijden, barst uit zijn voegen. Een gloednieuwe productieplant, vijf keer groter dan de huidige, moet de groei van 30 procent per jaar in goede banen leiden. Intussen droomt  hij ervan om met dochterbedrijf The Foodmaker, Europa te veroveren. 

  • di. 6/02: Ann Biebuyck is CEO van Lunch Garden en kent en begrijpt het bedrijf door en door. Van 2010 tot 2017 was ze er al aan het werk als aankoopdirecteur. Ann werkte hiervoor bij Umami Catering als general manager. Ze heeft een diploma in human resources management en ruime commerciële ervaring. 

  • di. 23/04: Pieterjan  Verhaeghen  is co-founder & CEO van Bolt, het allereerste energieplatform in België dat het lokale energienet écht wil verduurzamen. Reeds op jonge leeftijd was hij gebeten door ondernemerschap en de omschakeling naar groen, dé uitdaging voor onze generatie.

  • di. 04/06: Ignace Van Doorselaere was de voorbije drie decennia een topper bij AB InBev en de CEO van de lingerieproducent Van de Velde. Van begin 2017 tot oktober 2023 was hij de CEO van Neuhaus, de pralinemaker van de door de familie Paquot gecontroleerde holding Bois Sauvage.  Ignace schreef in zijn boek 'De Essentie' de inzichten neer die hij opdeed doorheen zijn carrière.

Waar
Oud Edegem Foodbar, Edegem

Kontichstraat 29
2650 Edegem

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 850 (excl.btw)
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25