Illustratie kleurrijke handen bespelen viool

Art Discovery Tour in Brussel

Kunst in al zijn vormen, dat is wat we je in deze driedaagse willen meegeven. Je ontdekt een stukje Brussel dat je nog niet kent en ontmoet unieke mensen die hun levensvisie en -werk graag met je delen!

Art Discovery Tour in Brussel

Info

Radicaal vernieuwende ideeën, creativiteit, verbeeldingskracht... het zijn allemaal kenmerken van succesvolle ondernemers. Maar eigenlijk zijn het termen geleend uit de kunstwereld. Beide hebben meer met elkaar gemeen dan je zou denken.

Kunstenaar is zowat het meest vage beroep geworden dat je kan verzinnen. Het kan nog net als hobby, maar is eerder iets voor dromers. En toch… De drang om te creëren, iets nieuws te proberen, 'out of the box'-denken, … Dat waar de artiest applaus mee oogst, heb je nodig om als ondernemer te slagen.

Met ETION's Art Discovery Tour Brussel ga je op een driedaagse culturele ontdekkingsreis langs klassieke muziek en verschillende beeldende kunstvormen. We brengen o.a. een bezoek aan het De Munt / La Monnaie, aan de unieke Vanhaerents Art Collection en aan Hotel Solvay.

We ontmoeten tijdens deze trip o.a. de Japanse dirigent Kazushi Ono en visueel kunstenaar Lieven De Boeck. Een unieke gelegenheid om in dialoog te gaan met de artiest achter de kunst. Ideaal voor wie altijd al nieuwsgierig is geweest en voor liefhebbers die hun passie willen verdiepen.

Waar
diverse locaties in Brussel
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 1.990 per persoon (excl. btw), inclusief overnachtingen en maaltijden (behalve dranken buiten de voorziene maaltijden).
Vanaf 15/12 geldt een annulatiekost van 50%, vanaf 15/01 is het volledige bedrag verschuldigd.
Formulier
(alle voornamen zoals vermeld op identiteitskaart)
(zoals vermeld op identiteitskaart)


Facturatiegegevens

facturatiegegevens

(alle voornamen zoals vermeld op identiteitskaart)
(zoals vermeld op identiteitskaart)

facturatiegegevens
facturatiegegevens


CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echt mens bent dan wel een spam-robot.
4 + 9 =
Los deze eenvoudige som op en voer het resultaat in. Vb 1+3, voer 4 in.
Meer info
Contact
Annemie De Proft

Annemie De Proft

0473 51 91 35