hikers in Sinaï-woestijn

Woestijnreis: de stilte tegemoet

Ga mee op 8-daagse inleefreis bij de bedoeïenen in de Sinaï-woestijn (Egypte). Een authentieke en verdiepende woestijnreis met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

van 6 tot 13 oktober 2024

Woestijnreis: de stilte tegemoet

Info

Woestijnen zijn sinds mensenheugenis plekken van spiritueel ontwaken. Zieners, visionaire leiders, pelgrims en profeten gingen vroeg of laat door een zee van zand om hun moment van verlichting te bereiken.

Tijdens deze inleefreis trek je acht dagen lang de leegte van de Sinaï-woestijn in. Een magische plek, met achter elke hoek een nieuw landschap: oases, woeste bergen, canyons, glooiende zandvlaktes, duinen en eindeloze maanlandschappen.

In dit onherbergzame gebied nemen de bedoeïenen je voor de duur van je verblijf op in de warmte van hun gemeenschap. Acht dagen lang ben je bij hen te gast. Je slaapt in een eenvoudige tent, of onder de eindeloze sterrenhemel. Je leert van hun gebruiken en gewoonten, deelt maaltijden, lief en leed.

De woestijn als grenzeloze spiegel

In landschappen die overlopen van leegte, te midden van de maagdelijke natuur, krijg je een grenzeloze spiegel voorgehouden. Stop met luisteren naar je hoofd en je hoort je hart de waarheid fluisteren.

Omgeven door het grote niets word je weer één met jezelf en de natuur. Een reis waarin stilte en inkeer, soberheid en eenvoud centraal staan.

Een reis vol zelfontdekking en inspiratie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Lichaamsoefeningen, stiltewandelingen, groepsmeditatie en visualisaties. Oefeningen om ingesleten gedragspatronen of belemmerende gedachten, onzekerheid en twijfel plaats te laten maken voor je authentieke zelf.

Niets moet, maar wat nodig is, dient zich als vanzelf aan…

Meer informatie over de reis vind je hier.

Waar
Sinaï woestijn
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 4.980 (excl. btw), inclusief begeleiding, accommodatie, eten en vluchten. De laatste nacht logeer je in een hotel in Dahab (Egypte, Golf van Akaba).
Annulatievoorwaarden:
o Kosteloos annuleren kan tot 5/5/2024.
o Tussen 6/5/2024 en 3/6/2024 betaal je een annulatiekost van 25% van de totale prijs.
o Vanaf 3/6/2024 is ook bij annulatie de volledige prijs verschuldigd.
Formulier
(alle voornamen zoals vermeld op identiteitskaart)
(zoals vermeld op identiteitskaart)


Facturatiegegevens

facturatiegegevens

(alle voornamen zoals vermeld op identiteitskaart)
(zoals vermeld op identiteitskaart)

facturatiegegevens
facturatiegegevens


CAPTCHA
1 + 4 =
Los deze eenvoudige som op en voer het resultaat in. Vb 1+3, voer 4 in.
Deze vraag is om te testen of u een echt mens bent dan wel een spam-robot.
Contact
Anouk Renier

Anouk Renier

0493 43 06 50