zonsopgang boven een weide

Friday Unplugged: la dolce vita

Het leven mag méér zijn dan druk-druk-druk. Maar dan moet je er wel zelf voor kiezen! En kiezen om stil te staan, vergt moed. Friday Unplugged zet je op weg… Op 24 mei proeven we van la dolce vita met meditatie en een Zuid-Italiaanse kookworkshop.

Friday Unplugged: la dolce vita

Info

Dat rust en balans belangrijk zijn, dat weten we. Alleen is het soms een uitdaging om hier ook bewust tijd voor te maken. Want in een wereld waarin snelheid domineert, is het een kunst om stil te staan. Pas dan kunnen we dit echter als vooruitgaan ervaren.

Net daarom lanceert ETION Friday Unplugged. Vind de moed om op de rem te staan en kom op een vrijdagmiddag genieten van een deugddoende time-out, bijzondere belevingen en échte connectie met jezelf en andere ondernemende zielen in een mooie, natuurlijke omgeving.

Met mindfulness, meditatie, lichaamsgerichte oefeningen,… kom je weer in contact met jezelf. Geen zweverigheid maar een kant-en-klaar bezinningsmoment waarin je traint om bewuster in het leven te staan. We drukken samen op de pauzeknop en maken authentieke verbinding met onszelf en met elkaar.

La dolce vita

De eerste sessie van Friday Unplugged staat helemaal in het teken van ‘la dolce vita’. Anouk Renier en Annet Daems leefden beiden een tijdlang in Italië, ondergedompeld in een land vol levensgenieters.

Tijdens deze middag staat de kracht van de zintuigen centraal. Zo leren we ons opnieuw te verbinden in het nu. Anouk Renier, bezielde community-bouwer en ervaren yoga & mindfulness beoefenaar, zorgt voor een warme ontvangst en neemt jullie doorheen de dag mee in een verhaal waar connectie centraal staat.

Na een rustgevende meditatie, begeleid door Anouk, nemen we de tijd voor een culinair verwenmoment. Samen met Annet Daems, auteur van het kookboek ‘Italia con gusto e amore’, prikkelen we onze smaakpapillen dankzij een heerlijke Zuid-Italiaanse kookworkshop met verse ingrediënten uit de tuin.

Wat win jij met Friday Unplugged?

Na elke sessie keer je opgeladen terug naar huis en neem je inspiratie mee om op regelmatige basis te ontkoppelen, bewuster te leven en met meer energie in je werk te staan.

Waar
't Groenhof, Zandhoven

Cauwenberglei 46
2243 Zandhoven

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
195 euro per sessie (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Anouk Renier

Anouk Renier

0493 43 06 50
Partner(s)
Spreker(s)

Anouk Renier

community-bouwer

Annet Daems

auteur van het kookboek ‘Italia con gusto e amore’