Köttbullar met Zweeds vlagje

Belevingstrip Zweden

Hoe komt het dat een land met nagenoeg evenveel inwoners als het onze, zoveel internationaal succesvolle bedrijven heeft? Dat is de centrale vraag tijdens deze belevingstrip, een roadtrip langs Zwedens grootste economische successen.

Belevingstrip Zweden

Info

België dankt z’n internationale reputatie aan wafels, bier en de Rode Duivels. Onze eigen frieten zijn wereldwijd bekend als french fries!

Dat doet Zweden een pak beter! IKEA, Volvo en H&M zijn maar 3 van hun bekendste multinationals. Wat de Zweden doen, doen ze met de blik gericht op de rest van de wereld. Zelfs hun popmuziek en gehaktballen hebben internationale allures!

Zweden zijn ook progressief. Het Scandinavische land staat steevast in de top 10 als het aankomt op geluk, scholingsgraad en gendergelijkheid. De overheid is er transparant, corruptie quasi onbestaand. Bedrijfsleiders menen het écht als ze praten over de voordelen van duurzaamheid, zorg voor werknemers en ethisch ondernemen.

Gedurende een roadtrip van een week maak je kennis met het Zweedse economische model. Je kijkt binnen bij bedrijven met klinkende namen als Volvo, Atlas Copco, Husqvarna en Ericsson. Je wordt er ondergedompeld in een werkcultuur die innovatie aanmoedigt en denkt in ecosystemen. En die een traditie heeft van consensusgerichte besluitvorming, waarin hiërarchieën vlak zijn en de work-life balance heilig.

Het volledige programma vind je in deze brochure.

Waar
Zweden, verschillende locaties
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 4.750 (excl. btw)


Kosteloos annuleren
Kosteloos annuleren tot 20/02/2024, 50% tot 20/4, nadien is het volledige bedrag verschuldigd.
Formulier
(alle voornamen zoals vermeld op identiteitskaart)
(zoals vermeld op identiteitskaart)


Facturatiegegevens

facturatiegegevens

(alle voornamen zoals vermeld op identiteitskaart)
(zoals vermeld op identiteitskaart)

facturatiegegevens
facturatiegegevens


CAPTCHA
3 + 4 =
Los deze eenvoudige som op en voer het resultaat in. Vb 1+3, voer 4 in.
Deze vraag is om te testen of u een echt mens bent dan wel een spam-robot.
Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25