cover boek Breek uit de gouden kooi

ETION Open boek: Breek uit de gouden kooi

Lees, luister en ontmoet

Zin in een inspirerend boek? Eentje dat je samen kan lezen én beleven met andere ondernemers… Een verrijkte leeservaring en een ontmoeting met de auteur! Dit voorjaar stellen we je graag 'Breek uit de gouden kooi' van Bernard Moerman voor. 

ETION Open boek: Breek uit de gouden kooi

Info

Durf uit de gouden kooi te breken… en be the hero of your game!

Bernard Moerman, medeoprichter van het Flandrien Hotel, maakte verschillende keren in zijn leven radicale keuzes, van profvoetballer over bedrijfsleider, internetpionier, naar bezieler van de eerste internationale private wieleracademie en manager-eigenaar van een professionele wielerploeg.

Tot een brief van Daniël, een van de alumni van zijn Cycling Center, hem van zijn sokken blies. Bernard besliste om van dan af onvoorwaardelijk te kiezen voor zijn eigen waarden en talenten en enkel nog de dingen te doen die waarde en impact hebben voor hemzelf en de anderen.

Hij vat zijn aanpak samen met de slogan: 'Be the HERO of your GAME!' Het is tevens een acroniem voor een zeer concreet, hands-on stappenplan, dat hij in dit boek rijkelijk illustreert met tal van verhalen uit zijn eigen leven en dat van vele anderen, zowel in de wielerwereld, de ruimere sportwereld als de bedrijfswereld.

Je kan de auteur ontmoeten op 27 juni en ontvangt dan ook zijn boek. Na het event kan je in alle rust het boek lezen en naar de podcast, die we samen met hem opnamen, luisteren
 

Waar
Spirits & Stories, De Pinte

Twee Dreven 3
9840 De Pinte

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 125 (excl. btw) voor het boek, de podcast en het ontmoetingsmoment.
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Birgit Stokx

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Bernard Moerman

eigenaar
Flandrien Hotel

Bernard Moerman is leiderschapsmentor, career coach, storyteller en hoteleigenaar.