cover boek Breek uit de gouden kooi

ETION Open boek: Breek uit de gouden kooi

Lees, luister en ontmoet

Zin in een inspirerend boek? Eentje dat je samen kan lezen én beleven met andere ondernemers… Een verrijkte leeservaring en een ontmoeting met de auteur! Dit voorjaar stellen we je graag 'Breek uit de gouden kooi' van Bernard Moerman voor. 

ETION Open boek: Breek uit de gouden kooi

Info

Podcast met Bernard Moerman

Met ETION Open boek gaan we voor een verrijkte leeservaring! Deze lente stellen we je graag 'Breek uit de gouden kooi' van Bernard Moerman voor. 

Lezen doe je in alle rust, op je eigen tempo. Nadien laat je ons weten wat jou het meest geraakt heeft. In de vorm van een vraag, een persoonlijke anekdote of bedenking.

Die feedback gebruiken we als leidraad voor een exclusieve ETION-podcast waarin Bernard in gesprek gaat met Laure Depaepe, community-bouwer bij ETION. Jij krijgt de primeur en kan die opname als allereerste beluisteren.

Bij het begin van de zomer ontmoet je ook nog de auteur en andere lezers op een ongedwongen inspiratiemoment.
 

Durf uit de gouden kooi te breken… en be the hero of your game!

Bernard Moerman, medeoprichter van het Flandrien Hotel, maakte verschillende keren in zijn leven radicale keuzes, van profvoetballer over bedrijfsleider, internetpionier, naar bezieler van de eerste internationale private wieleracademie en manager-eigenaar van een professionele wielerploeg.

Tot een brief van Daniël, een van de alumni van zijn Cycling Center, hem van zijn sokken blies. Bernard besliste om van dan af onvoorwaardelijk te kiezen voor zijn eigen waarden en talenten en enkel nog de dingen te doen die waarde en impact hebben voor hemzelf en de anderen.

Hij vat zijn aanpak samen met de slogan: 'Be the HERO of your GAME!' Het is tevens een acroniem voor een zeer concreet, hands-on stappenplan, dat hij in dit boek rijkelijk illustreert met tal van verhalen uit zijn eigen leven en dat van vele anderen, zowel in de wielerwereld, de ruimere sportwereld als de bedrijfswereld.
 

Teken nu in op deze gedeelde leeservaring
LEES vanaf half april krijg je het boek opgestuurd
LUISTER midden juni beluister je de podcast in primeur
ONTMOET 27 juni, 18:30 uur ontmoet je de auteur en de andere lezers
Waar
diverse locaties
Wanneer
Praktisch
Prijs
€ 125 (excl. btw) voor het boek, de podcast en het ontmoetingsmoment.
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Birgit Stokx

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Bernard Moerman

eigenaar
Flandrien Hotel

Bernard Moerman is leiderschapsmentor, career coach, storyteller en hoteleigenaar.