Activiteiten

Spirituele inspiratiebron voor het professioneel leven
Datum: maandag, 09-09-2019
Regio: Brabant-Brussel
Wat kunnen we leren van oeroude sjamanistische praktijken? Kunnen we dit spiritueel perspectief vandaag nog gebruiken om zingeving en verbinding te brengen binnen de bedrijven? Riet Lenaerts en Franky De Cooman leiden ons in in de wereld van het sjamanisme.
Smart farming als hobbyproject
Datum: vrijdag, 13-09-2019
Regio: Kempen
We hebben allemaal onze hobby’s. Dingen waarvan je intens kan genieten buiten de dagelijkse sleur. Heel wat ondernemers zijn ooit zo begonnen: met een uit de hand gelopen hobby. In Project Passie maken we op vrijdag 13 september kennis met Jean-Louis de Cartier en zijn passie voor de boerenstiel van de toekomst.
The meaning of WHY
Datum: maandag, 16-09-2019
Regio: Antwerpen-Mechelen, Brabant-Brussel, Kempen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Waarom werken of ondernemen mensen? Waarom kiezen consumenten voor een bepaald product? Waarom bestaan we als organisatie? Met als titel 'The meaning of WHY' staat het ETION Forum 2019 in het teken van de betekeniseconomie. Een economie die draait om de behoefte van de mens aan zingeving en betekenis.
Gelukkigere werknemers = betere bedrijfsresultaten
Datum: dinsdag, 24-09-2019
Regio: Antwerpen-Mechelen
Ben je niet vies van een flinke dosis inspiratie bij het krieken van de dag? Schrijf dan in voor het ontbijtgesprek op dinsdag 24 september met Tom Herrijghers. Als CEO van Marbles en rasondernemer in hart en nieren ziet hij in elk lumineus idee een uitdagend businessproject. Maar zijn échte passie is plezier en geluk op de werkplek!
'Six Batteries of Change' in de praktijk
Datum: donderdag, 10-10-2019
Regio: Antwerpen-Mechelen, Kempen
In turbulente tijden is het cruciaal om verandering juist te managen. Maar de kans op mislukking blijft ontzettend hoog. Six Batteries of Change biedt een verrassend eenvoudig model voor meer effectieve verandering. We starten dit event met een toelichting van dit model, waarna we je graag inspireren met praktijkvoorbeelden over hoe je dit model in je bedrijf kan inzetten.
Manage zelf je energiebalans!
Datum: vrijdag, 11-10-2019
Regio: Kempen
De wereld verandert sneller dan ooit. In zo'n intense wereld moet je als individu ook sterker in je eigen schoenen staan om met al die verandering gezond te kunnen omgaan en in beweging te blijven. Die draagkracht heb je alleen maar als je je energiebalans dagelijks ook goed bewaakt en beheert. Hoe je dat doet, kom je te weten in onze workshop Adem onder leiding van Leen Adams en Karolien Emmers.