Activiteiten

Open je ogen met Carine Drumont en Tineke Van Hooland
Datum: 26-04-2018
Is dat zo? Is vrouwelijk ondernemerschap beter? Carine Drumont en Tineke Van Hooland, twee vrouwelijke ondernemers pur sang, gaan tijdens de ontbijtsessie op 26 april hierover graag met ons in gesprek.
Word goestingarchitect en creëer een vernieuwd leiderschap
Datum: 09-05-2018
In ‘Goestingarchitecten’ gaat auteur Mieke Van Gramberen op zoek naar organisaties die weggaan van de klassieke hiërarchie en evolueren naar eenvoudige, waardengedreven structuren met een vernieuwd leiderschap. Zo reikt het nieuwste ETION-boek alles aan wat nodig is om een goestinggevende organisatie te worden.
Vlaanderen is internationaal ondernemen
Datum: 31-05-2018
Tijdens dit lunchgesprek vertelt Claire Tillekaerts over het belang van internationaal ondernemen voor de Vlaamse economie en hoe Flanders Investment & Trade (FIT) ook jou kan helpen ondernemen in het buitenland.
Over leiderschapsstijl en bedrijfscultuur
Datum: 25-09-2018
Peter Leys is sinds 2013 de Voorzitter van de Raad van Bestuur van Materialise. Sinds 1997 is hij al betrokken als raadsman van de 3D-printingspecialist. Tijdens het lunchgesprek op 25 september vertelt hij over de leiderschapsstijl en bedrijfscultuur bij Materialise.
Ontdek het pittige mysterie van Innovatie
Datum: 04-10-2018

Innovatie gaat verder dan alleen een product of dienst heruitvinden. Je moet het ook in vraag stellen of iets totaal nieuws bedenken. Om dat efficiënt te doen ga je zowel intern als extern met een groep mensen aan de slag, bevraag je klanten en ga je op zoek naar potentieel.

Hoe pak je dat aan? Welke technieken bestaan daarvoor? Wat zijn de valkuilen?