Activiteiten

Stevige kater of nieuwe hoop?
Datum: woensdag, 04-11-2020
Regio: Antwerpen-Mechelen, Brabant-Brussel, Kempen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Weten we op de ochtend van 4 november wie de Amerikaanse verkiezingen gewonnen heeft? Daags na de stembusgang gaat expert geopolitiek Hans Diels samen met ondernemers op zoek naar wat de uitslag betekent voor bedrijven in België.
Datum: donderdag, 26-11-2020
Regio: Kempen
Voor het dit ETION Soudal Panoramagesprek schuiven we aan tafel met Hilde Laga. Voorzitter van de GIMV en volgens velen de machtigste vrouw in het Belgische bedrijfsleven.
Datum: donderdag, 03-12-2020
Regio: West-Vlaanderen
Met #hackyourjeans lanceerde Julie Lietaer, co-CEO van garenproducent ESG, in november ’19 een platform voor circulair textiel. Een jaar na de lancering maakt Julie een tussentijdse balans op en deelt ze haar toekomstvisie met ons.
Ondernemen in China
Datum: vrijdag, 04-12-2020
Regio: Antwerpen-Mechelen, Brabant-Brussel, Kempen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Tijdens een exclusief lunchgesprek in beperkte kring, put industrieel topmanager Stefaan Vanhooren (ex-Agfa) uit zijn jarenlange ervaring op het internationale toneel om je wegwijs te maken in één van de grootste economieën ter wereld.
Maak kennis met de peetvader van de Belgische technologiesector
Datum: maandag, 07-12-2020
Regio: Antwerpen-Mechelen
Als afsluiter van 2020 ontvangen we je in Hotel Van Der Valk Mechelen voor een lunchgesprek in eminent gezelschap. Op maandag 7 december schuiven we aan tafel bij Jurgen Ingels. Serie-ondernemer, durfkapitalist en volgens velen de peetvader van de Belgische technologiesector.
Rudi Peeters (CIO KBC) over het grenzeloze potentieel van deze nieuwe technologie
Datum: maandag, 08-02-2021
Regio: Brabant-Brussel
Blockchaintechnologie heeft het potentieel om elke mogelijke sector op zijn grondvesten te doen daveren. Dat horen we met de regelmaat van de klok in de pers. Maar wat is het eigenlijk? En wat kan je ermee? Rudi Peeters, CIO KBC Group, vertelt er ons alles over.