Dubbelgesprek met Kurt Leuridan en Annemie De Proft

Intense momenten scheppen een band. En dat voelden we heel sterk tijdens ons dubbelgesprek met Kurt Leuridan en Annemie De Proft.

“Den elvendertigste in de reke”

Als Yannick Hindryckx, community-bouwer ETION, en ETION-lid Jean-Louis Goddeeris een klik hebben, is dat misschien ook omdat ze wel eens tegen dezelfde muur lopen. Potentiële klanten bellen is niet makkelijk. Zelfs ervaren verkopers krijgen vroeg of laat te verstaan dat ze ‘den elvendertigste in de reke’ zijn. Dat blijkt uit een dubbelinterview in Ondernemen.

"Samenwerken is een werkwoord"

Rita Sprangers, gedelegeerd bestuurder van KA Construct en Sprangers Aluminium, leerde Greet Havermans, community-bouwer bij ETION, kennen tijdens de peergroep-sessies van een Driver’s Seat. Voor Rita fungeren die bijeenkomsten als een klankbord en inspiratiemoment.

"Eén zaak is cruciaal: vertrouwen"

We interviewen Ingeborg Symons, bedrijfsleider van Multigas en Laure Depaepe, communitybouwer voor ETION, over hun ervaring met onze ondernemersgroepen. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op de Driver’s Seat, een peergroep voor bedrijfseigenaars.

ETION-lid in de kijker: Sophia Peeters

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Sophia Peeters, COO van Korian Belgium.

ETION-lid in de kijker: Filip Van Pottelbergh

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Filip Van Pottelbergh, CEO van Hoorebeke en lid in Oost-Vlaanderen.

ETION-lid in de kijker: Simon Carton

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Simon Carton, oprichter van Amplify en lid in West-Vlaanderen.

ETION-lid in de kijker: Kim Bogaerts

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Kim Bogaerts, bestuurder Schoonmaak Kempen en lid in de Kempen.

ETION-lid in de kijker: Dieter Haerens

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Dieter Haerens, CEO Saxo Bank en lid in Antwerpen-Mechelen.

ETION-lid in de kijker: Wouter Danckaert

In de rubriek ETION’s Finest zetten we een keer per maand een ETION-lid in de kijker. Deze maand is het de beurt aan Wouter Danckaert, founder & senior strategy consultant Wodan & Co en lid in Brabant-Brussel.