illustratie van mensen in een team onder in elkaar draaiende radertjes

Talent Table: de mens centraal (2022)

Driedelige ontbijtreeks waarin je op locatie inspiratie opdoet over hoe je talent kan binden en motiveren. En menselijke groei centraal zet.

Talent Table: de mens centraal (2022)

Info

De arbeidsmarkt staat onder hoogspanning. Aantrekken van vers talent is aartsmoeilijk dezer dagen. En dus wordt het houden van straffe medewerkers dubbel zo belangrijk! In deze driedelige reeks gaat ETION tijdens ontbijtsessies op zoek naar hoe je mensen kan motiveren, verbinden en meer betrokken maken bij jouw organisatie.

We duiken de praktijk in en ontmoeten ondernemers, experts en ervaringsdeskundigen die inspirerende verhalen en inzichten delen. In deze talent table zetten we de mens en zijn groeipotentieel centraal. Want wie z’n mensen helpt groeien, helpt ook het grotere geheel groeien.

 • Sessie 1: Motiveren zonder controleren
  Met haar boek 'Motiveren zonder controleren' in de hand neemt Hermina van Coillie je mee in de wondere wereld van motivatie. Met tal van inzichten en handvaten zet ze je op weg om jezelf en jouw collega's te motiveren. Verhoog jouw prestaties en die van je medewerkers. En verlaag het algemeen stressniveau en de kans op burn-outs in jouw bedrijf.

 • Sessie 2:  De kracht van 'community'
  Hoe ver ga jij om je eigen werknemers extra in de watten te leggen? An en Dirk van Orakel Groep laten zien hoe zij de ‘extra mile’ gaan voor het welzijn van hun werknemers. En hoe ze daar als organisatie de vruchten van plukken.
  Voor deze sessie ben je te gast in bij Idewe Turnhout, een organisatie die ‘welzijn op het werk’ tot zijn corebusiness rekent. En dat vertalen ze in een personeelsbeleid dat op verschillende manieren inzet op het uitbouwen van verbinding en veerkracht. We ontvangen je in hun nieuwe kantoorgebouw, dat gerenoveerd werd a.h.v. de Well Building Standard. Elke en Edwin loodsen je door deze  stimulerende werkplek en lichten toe hoe ‘hier werken’ de betrokkenheid van de werknemers versterkt en hun ‘community’ gevoel ten goede komt.

 • Sessie 3: Betrokkenheid
  Hoe verhoog je de betrokkenheid van je werknemers? Beter nog, hoe verhoog je de productiviteit, de verbondenheid, de omzet en de fierheid van je eigen mensen? Wilms ging samen met zijn werknemers en Goelen & Gaukema in dialoog om een moderne, nieuwe en duurzame versie van zichzelf uit te vinden. Een op en top Kempens familiebedrijf dat grote stappen zette en dat deed met het talent dat ze in huis hadden. Hoe ze dat concreet aanpakten, ontdek je in de inspirerende setting van hun vernieuwde kantoorgebouw en lokale productiesite.

Programma
datum uur plaats sprekers
donderdag 24 november 2022 08:00-12:00 Belcotec, Geel Hermina van Coillie
dinsdag 31 januari 2023 08:00-12:00 IDEWE, Turnhout An Dries en Dirk Spooren (Orakel Group) & Elke Henderickx en Edwin Luyck (IDEWE)
donderdag 23 maart 2023 08:00-12:00 Wilms, Meerhout Tina Ermgodts (Wilms) & Pieter Gaukema (Goelen & Gaukema HR Partners)
Waar
diverse locaties
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 800 (excl. btw) voor de driedelige reeks met ontbijt
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25