Anouk Lagae

Summertalk met Anouk Lagae (CEO Accent)

Zomers tweegesprek over groei in een omgeving waar mensen zichzelf kunnen zijn, waar ze mogen ondernemen en gehoord worden.

Summertalk met Anouk Lagae (CEO Accent)

Info

Op de allereerste dag van de zomer ontvangen we je in de appelgaard van Corso voor een Summertalk met Anouk Lagae. In volle coronacrisis begon ze als CEO bij 'talent placement'-bedrijf Accent. Niet evident, starten bij een uitzendbureau onder de toen heersende thuiswerkregimes. Maar tegelijk een overstap die in de sterren geschreven stond!

Want ook toen ze nog Coca-Cola aan de man bracht, wist Anouk al dat echte groei meer betekent dan harde winstmaximalisatie. Na een lange en succesvolle marketingcarrière in fast moving consumer goods bij multinationals is ze nu fulltime met mensen aan de slag.

ETION community-bouwer Annelies Smetryns peilt in een gesprek met Anouk naar haar drijfveren en hoe zij het verschil wil maken. Anouk is ervan overtuigd dat focus op profit kortzichtig en niet duurzaam is. People en planet moeten een veel prominentere plaats krijgen in het denken van bedrijfsleiders. De groei van ondernemingen moet geherdefineerd in ‘beter’ en niet in ‘meer’.

 Groei realiseren zonder tevreden werknemers is onbegonnen werk. Daarom moet je extra energie stoppen in zorg en betrokkenheid. Als mensen zich veilig en goed voelen, volgt al de rest ook wel…

Programma
16:00 uur onthaal
16:30 uur start gesprek
17:30 uur afronden gesprek, start vragen en napraten
19:30 uur einde event
Waar
Corso, Oud-Turnhout

Corsendonk 4/1
Oud-Turnhout

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 110 per persoon (excl.btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Anouk Lagae

CEO
Accent

Anouk startte haar carrière bij Unilever. Nadien vervulde ze internationale sales- & marketingrollen bij Coca-Cola en Duvel-Moortgat. Vandaag is ze CEO van uitzendbureau Accent. Ze werkt er vanuit het rotsvaste geloof dat investeren in mensen bedrijven doet groeien.