illustratie vis zwemt tegen de sroom in

Themagroep Dwarsdenkers 2022-2023

Reeks van vier dinersessies waarin je in gesprek gaat met inspirerende mensen die een tegendraadse visie hebben. Voor dwarsdenkers die tegenspraak opzoeken!

Themagroep Dwarsdenkers 2022-2023

Info

Je hebt mensen die steeds de geëffende paden bewandelen en je hebt mensen die tegen de stroom durven ingaan. Je hebt mensen die altijd in hun eigen gelijk blijven staan en mensen die tegenspraak opzoeken en zelfs omarmen. Kortom, je hebt denkers en je hebt dwarsdenkers.

Tijdens vier gemoedelijke dinersessies ga je in gesprek met inspirerende mensen die een tegendraadse visie hebben op brandend actuele economische, politieke, maatschappelijke en technologische evoluties. Evoluties die ons als ondernemer en als burger aanbelangen, maar waarvan de betekenis nog niet altijd onmiddellijk duidelijk is.

We serveren jou vier pure en open tafelgesprekken, zonder presentatie, die je dominante denkkader wel eens ondersteboven zouden kunnen halen.

  • 3 mei 2023 (19u): Ive Marx, hoogleraar, directeur van het Centrum voor Sociaal Beleid Herman Deleeck aan de Universiteit van Antwerpen en vaste columnist bij De Standaard. Hij zal het met ons hebben over de speerpunten van zijn onderzoeksexpertise: inkomens- en vermogensongelijkheid, arbeidsmarkt en migratie. Hierbij schuwt hij de confrontatie niet en aarzelt evenmin om tegen heilige huisjes te schoppen.

Programma
datum uur spreker
woensdag 3 mei 2023 19:00-22:00 uur Ive Marx
Waar
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 900 € (excl. btw) voor het traject van 4 sessies
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Contact
Ilse Lanzilotta

Ilse Lanzillotta

03 829 25 25