Er zit een witte raaf in iedereen

Met de juiste opleiding en ondersteuning haal je de witte raaf in elke medewerker naar boven. Ook wanneer die 'creatieve toekan' of 'behendige antilope' op het eerste gezicht niet de perfecte match is met je vacature. Dat is de hoofdboodschap van de nieuwe werkgeverscampagne van VDAB waarin dieren de hoofdrol spelen.

Blind gesprongen

Vijf kandidaten geven hun vaste job op, nemen ontslag bij hun huidige werkgever en springen 'blind' in een nieuw jobavontuur dat ze niet zelf hebben kunnen kiezen. Want dat hebben vier experten voor hen gedaan. Welke functie ze gaan invullen en in welk bedrijf of sector is één groot mysterie. Hun leven zal zich voortaan voor minstens 38 uur per week in een totaal andere omgeving afspelen. Nora Gharib is voor het eerst bij VTM de host van dienst en confronteert Vlamingen met de uitdaging van hun leven. Een uitdaging waarvoor ze al hun zekerheden opgeven.

Is je werkvloer een slagveld geworden?

Krijg extra versterking met IBO en taalcoaching van VDAB. Met een IBO of Individuele Beroepsopleiding zet je iemand met minder ervaring maar des te meer motivatie direct aan het werk. Heb je een IBO-kandidaat die niet goed Nederlands spreekt? Dan geeft VDAB hem gratis taalcoaching.

Work-up call!

Maakt corona een einde aan knelpuntberoepen?

Online cursus: Industrie 4.0

Nieuwe Office 365-opleidingen in het online aanbod van VDAB

Voor wie zijn deze opleidingen bedoeld?

De opleidingen Office 365 zijn interessant voor wie vandaag al met Office 365 werkt en er nog meer wil uithalen, maar ook voor iedereen die vandaag nog niet met Office 365 werkt en zijn of haar administratieve skills wil bijspijkeren.

Er zijn verschillende opleidingen die telkens focussen op één programma van Office 365. De meest gekende zijn Word, Excel en PowerPoint.

Nieuwe stagebedrijvenbank VDAB

Jobcoaching na corona

Plotse vacatures tijdens de coronacrisis? Zo pak je het aan