Tina ERmgodts tijdens uitreiking van ETION Kempenaar 2021

Ondernemerstafel bij uittredend Kempenaar Wilms

Kom ontdekken wat de schaduwmeesters van Wilms zo uniek maakt. Een kennismaking met de uittredende ETION Kempenaar en de waarden die hen drijven.

Ondernemerstafel bij uittredend Kempenaar Wilms

Info

Een ETION Kempenaar is een bedrijf dat financieel gezond is, focust op duurzame groei en aandacht heeft voor medewerkers en omgeving. Kwaliteiten die ze bij Wilms in overvloed hebben. Daarvan wisten ze niet alleen onze jury te overtuigen, ook de vox populi konden de schaduwmeester charmeren.

Op deze ondernemerstafel ontdek je zelf waarom Wilms een verdiende ETION Kempenaar was. En dat ook morgen blijft!

Wilms is als producent van rolluiken, zonwering en ventilatie al sinds 1975 een gevestigde waarde in Meerhout, maar ook ver daarbuiten. De schaduwtoepassingen die ze er maken, blinken uit in functionaliteit, design en gebruiksgemak. En… ze zijn op en top Belgisch! Met producten die van a tot z lokaal geproduceerd worden.

Schaduwmeesters Tina Ermgodts en Erik Wilms laten je zien hoe ze bij Wilms concreet het verschil maken voor medewerkers en klanten. Zonder geheimen, open en bloot!

Je ontdekt hoe intensieve persoonlijke begeleiding en interne groeitrajecten er zorgen voor een hoge betrokkenheid van alle medewerkers. Waarom ecologie er een stokpaardje is. Hoe drang naar verbetering en innovatie van Wilms een pionier maakt. En hoe passie, vakmanschap en fierheid op je werk er de belangrijkste kwaliteitsbarometers zijn.

Het resultaat van al die inspanningen is niet verrassend: tevreden medewerkers, blije klanten en een financieel succesvol groeibedrijf. Kom kennismaken met een bedrijf waar de ETION-vibe helemaal goed zit.

Programma
16:00 uur onthaal met een drankje
16:30 uur voorstelling Wilms
18:00 uur receptie en kennismakingsmoment
19:30 uur einde
Waar
Wilms, Meerhout

Molsebaan 20, 2450 Meerhout

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 75 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)