Kempenaar 2024

Ondernemen op een waardengerichte manier met oog voor succes op lange termijn. Focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die we zoeken in de ETION Kempenaar.

VanRoey mag zich nog even de trotse bezitter van de Kempenaar noemen. Op 10 oktober komt daar onherroepelijk een eind aan. Dan gaat de titel naar een andere organisatie. Dit jaar zal de jury achter de schermen een winnaar kiezen. Ben jij ook benieuwd wie de trotse winnaar wordt van 2024? Wees er zeker bij! 

Videoreportage De Kempenaar 2023

Op 26 oktober werd in Hooge Heide in Kasterlee gestemd voor de ETION Kempenaar 2023. De trofee die ETION jaarlijks uitreikt aan een bedrijf dat de Kempen de laatste jaren op een duurzame manier op de kaart zette. De prijs ging dit jaar naar VanRoey | EuroSys. Pat Van Roey mocht de trofee in ontvangst nemen. Een terugblik in deze videoreportage.

VanRoey | EuroSys wint De Kempenaar 2023

Gisterenavond werd gestemd voor de ETION Kempenaar 2023. De trofee die ETION jaarlijks uitreikt aan een bedrijf dat de Kempen de laatste jaren op een duurzame manier op de kaart zette. De prijs ging dit jaar naar VanRoey | EuroSys.

Kempenaar 2023

Ondernemen op een waardengerichte manier met oog voor succes op lange termijn. Focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die we zoeken in de ETION Kempenaar.

Zorg dat je eer uit je werk haalt

De dag nadat we de award van Kempenaar 2022 hebben gekregen, ben ik het bedrijf rond gegaan met het beeldje om alle medewerkers te bedanken. Alleen dankzij hen hebben we dat kunnen bereiken”, aldus Ben Ooms, gedelegeerd bestuurder van Ooms Woonrealisaties, in Ondernemen.

Ooms Woonrealisaties wint 'De ETION Kempenaar 2022'

Op 6 oktober werd gestemd voor de ETION Kempenaar 2022, de trofee die ETION jaarlijks uitreikt aan een bedrijf dat de Kempen de laatste jaren op een duurzame manier op de kaart zette. De prijs ging dit jaar naar Ooms Woonrealisaties.

Kempenaar 2022: stem voor jouw favoriet!

Focus op duurzame groei. Aandacht voor medewerkers en omgeving. Die kwaliteiten zoeken we in een ETION Kempenaar. Dit jaar zijn genomineerd: Ooms Woonrealisaties, Renotec en Schoonmaak Kempen.

Ondernemerstafel bij uittredend Kempenaar Wilms

Een ETION Kempenaar is een bedrijf dat financieel gezond is, focust op duurzame groei en aandacht heeft voor medewerkers en omgeving. Kwaliteiten die ze bij Wilms in overvloed hebben. Daarvan wisten ze niet alleen onze jury te overtuigen, ook de vox populi konden de schaduwmeester charmeren.

Op deze ondernemerstafel ontdek je zelf waarom Wilms een verdiende ETION Kempenaar was. En dat ook morgen blijft!

Wie wordt de Kempenaar 2022?

Focus op duurzame groei. Aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de kwaliteiten die we zoeken in een ETION Kempenaar. Wie moet volgens jou de opvolger worden van huidig titelhouder Wilms? Laat het ons weten vóór 3 juni.

Wilms wint de ETION Kempenaar 2021

Ondernemen op een waardengerichte manier met oog voor succes op lange termijn. Focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die ETION zoekt in de Kempenaar. Wilms moest het opnemen tegen IT-bedrijf Netropolix uit Geel en boorbedrijf Smet Group uit Dessel.