Kempenaar 2023: stem voor jouw favoriet!

Wie wordt de Kempenaar 2023: FRAKO, Plantrent Group of VanRoey | EuroSys? Ook jij kan mee stemmen. Laat ons vóór 23 oktober weten wie jouw favoriet is!

Kempenaar 2023

Ondernemen op een waardengerichte manier met oog voor succes op lange termijn. Focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die we zoeken in de ETION Kempenaar.

Wie wordt Kempenaar 2023?

Focus op duurzame groei. Aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn kwaliteiten die we zoeken in een ETION Kempenaar. Nomineer vóór 24 maart een kandidaat-opvolger voor huidig titelhouder Ooms Woonrealisaties!

Zorg dat je eer uit je werk haalt

De dag nadat we de award van Kempenaar 2022 hebben gekregen, ben ik het bedrijf rond gegaan met het beeldje om alle medewerkers te bedanken. Alleen dankzij hen hebben we dat kunnen bereiken”, aldus Ben Ooms, gedelegeerd bestuurder van Ooms Woonrealisaties, in Ondernemen.

Ooms Woonrealisaties wint 'De ETION Kempenaar 2022'

Op 6 oktober werd gestemd voor de ETION Kempenaar 2022, de trofee die ETION jaarlijks uitreikt aan een bedrijf dat de Kempen de laatste jaren op een duurzame manier op de kaart zette. De prijs ging dit jaar naar Ooms Woonrealisaties.

Kempenaar 2022: stem voor jouw favoriet!

Focus op duurzame groei. Aandacht voor medewerkers en omgeving. Die kwaliteiten zoeken we in een ETION Kempenaar. Dit jaar zijn genomineerd: Ooms Woonrealisaties, Renotec en Schoonmaak Kempen.

Ondernemerstafel bij uittredend Kempenaar Wilms

Een ETION Kempenaar is een bedrijf dat financieel gezond is, focust op duurzame groei en aandacht heeft voor medewerkers en omgeving. Kwaliteiten die ze bij Wilms in overvloed hebben. Daarvan wisten ze niet alleen onze jury te overtuigen, ook de vox populi konden de schaduwmeester charmeren.

Op deze ondernemerstafel ontdek je zelf waarom Wilms een verdiende ETION Kempenaar was. En dat ook morgen blijft!

Wie wordt de Kempenaar 2022?

Focus op duurzame groei. Aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de kwaliteiten die we zoeken in een ETION Kempenaar. Wie moet volgens jou de opvolger worden van huidig titelhouder Wilms? Laat het ons weten vóór 3 juni.

Wilms wint de ETION Kempenaar 2021

Ondernemen op een waardengerichte manier met oog voor succes op lange termijn. Focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die ETION zoekt in de Kempenaar. Wilms moest het opnemen tegen IT-bedrijf Netropolix uit Geel en boorbedrijf Smet Group uit Dessel.

ETION Kempenaar 2020: extra suspense door corona