Kempenaar 2022: stem voor jouw favoriet!

Focus op duurzame groei. Aandacht voor medewerkers en omgeving. Die kwaliteiten zoeken we in een ETION Kempenaar. Dit jaar zijn genomineerd: Ooms Woonrealisaties, Renotec en Schoonmaak Kempen. Laat ons vóór 3 oktober weten wie jouw favoriet is!

Ondernemerstafel bij uittredend Kempenaar Wilms

Een ETION Kempenaar is een bedrijf dat financieel gezond is, focust op duurzame groei en aandacht heeft voor medewerkers en omgeving. Kwaliteiten die ze bij Wilms in overvloed hebben. Daarvan wisten ze niet alleen onze jury te overtuigen, ook de vox populi konden de schaduwmeester charmeren.

Op deze ondernemerstafel ontdek je zelf waarom Wilms een verdiende ETION Kempenaar was. En dat ook morgen blijft!

Wie wordt de Kempenaar 2022?

Focus op duurzame groei. Aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de kwaliteiten die we zoeken in een ETION Kempenaar. Wie moet volgens jou de opvolger worden van huidig titelhouder Wilms? Laat het ons weten vóór 3 juni.

Wilms wint de ETION Kempenaar 2021

Ondernemen op een waardengerichte manier met oog voor succes op lange termijn. Focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die ETION zoekt in de Kempenaar. Wilms moest het opnemen tegen IT-bedrijf Netropolix uit Geel en boorbedrijf Smet Group uit Dessel.

ETION Kempenaar 2020: extra suspense door corona

Gezocht: jouw nominatie voor De Kempenaar 2020

Lavetan wint Kempenaar 2019

Genomineerden De Kempenaar 2019

Gezocht: jouw nominatie voor De Kempenaar 2019

Group Joos wint Kempenaar 2018