Pat Van Roey met de trofee 'De Kempenaar 2023'

VanRoey | EuroSys wint De Kempenaar 2023

Ondernemen op een waardengerichte manier met oog voor succes op lange termijn. Focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die ETION zoekt in de Kempenaar.

VanRoey | EuroSys moest het opnemen tegen FRAKO en Plantrent Group.

Exact 30 jaar na de opstart (in 1993) aan de Steenweg op Merksplas in Turnhout is VanRoey | EuroSys een organisatie in hartje Kempen met een sterke focus op waardengericht ondernemen. VanRoey | EuroSys staat klaar om bedrijven in allerlei sectoren, overheden en scholen te begeleiden in hun digitale transformatie, zodat deze zich kunnen focussen op hun corebusiness en hun groeistrategie verwezenlijken.

Het bedrijf realiseert hiermee verschillende ambities: de meest aantrekkelijke werkplek van België aanbieden, een ontmoetingsplaats voor Kempische bedrijven realiseren en een locatie uitbouwen waar mensen hun ‘innerlijke motor’ kunnen aanzwengelen dankzij de circulaire keuken in het ‘Roeftop’-restaurant.

Meer dan 1500 ondernemers en supporters brachten verspreid over drie ronden hun stem uit. Na de stemmen van de jury en de online stemronde, kwam VanRoey | EuroSys gisterenavond na de live voting als winnaar uit de bus. Pat Van Roey, zaakvoerder van VanRoey | EuroSys mocht de trofee in ontvangst nemen uit handen van Ben Ooms, zaakvoerder van Ooms Woonrealisaties, de winnaar van vorig jaar.

Meer info over de winnaar en de genomineerden.