Ben Ooms met trofee 'De Kempenaar 2022'

Ooms Woonrealisaties wint 'De ETION Kempenaar 2022'

Ondernemen op een waardengerichte manier met oog voor succes op lange termijn. Focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die ETION zoekt in de Kempenaar.

Ooms Woonrealisaties moest het opnemen tegen Renotec en Schoonmaak Kempen.

Ooms Woonrealisaties uit Rijkevorsel is een rasecht Kempisch familiebedrijf. Gestart als eenmanszaak door Jan Ooms senior in 1954, telt het bouwbedrijf nu 120 medewerkers uit de buurt die met passie en plezier meewerken aan nieuwbouw-, renovatie- en interieurprojecten in de provincie Antwerpen.

Met intussen de derde generatie aan het hoofd, is Ooms een gevestigde waarde voor kwalitatief wonen, met een lange referentielijst van duizenden tevreden klanten. Hun ‘don’t worry, build happy’-principe garandeert een aangename, overzichtelijke en verrassende ervaring door het volledige creatieproces van een woning.

Meer dan 2000 ondernemers en supporters brachten verspreid over drie ronden hun stem uit. Na de stemmen van de jury en de online stemronde, kwam Ooms Woonrealisaties gisterenavond na de live voting als winnaar uit de bus.

Ben Ooms mocht de trofee in ontvangst nemen uit handen van Tina Ermgodts, mede-zaakvoerder van Wilms NV, die samen met ‘hun schaduwmeesters’ in 2021 de award in de wacht wist te slepen.

Meer info over de winnaar en de genomineerden.