Cover boek 'Het onzekerheidsvoordeel'

Lancering nieuw ETION-boek 'Het onzekerheidsvoordeel'

Hoe bouw je aan een toekomststrategie in een wereld vol onzekerheid? Customer experience expert Steven Van Belleghem en ondernemer Rudi Cleymans praten er op 7 maart (Technopolis) over met Hans Diels, auteur van het nieuwe ETION-boek.

Lancering nieuw ETION-boek 'Het onzekerheidsvoordeel'

Info

Tussen feiten en verbeelding: de toekomst verkennen in een onzekere wereld


Hoe ga je als bedrijf om met de onzekerheid van een sterk veranderende wereld? Je kan ze negeren of omarmen.

In het nieuwste ETION-boek Het Onzekerheidsvoordeel beschrijft toekomstdenker Hans Diels hoe het omarmen van onzekerheid leidt tot meer weerbaarheid en hoe het helpt nieuwe opportuniteiten te ontdekken. Tijdens de boeklancering op 7 maart legt Hans je uit hoe je kan bouwen aan een toekomststrategie in een omgeving die razendsnel verandert. En welke vorm van leiderschap hiervoor nodig is.

De toekomst verkennen doe je door feiten te verzamelen. Maar je hebt er ook je verbeelding voor nodig. Enkel zo kan je ontdekken wat er allemaal mogelijk wordt. Digitaal mastermind en customer experience expert Steven Van Belleghem gidst ons al jaren doorheen de klantenrelaties van de toekomst. Recent ging hij verder en schreef twee sciencefictionromans. Hij zal ons meer vertellen over de kracht van verhalen en het belang van verbeeldingskracht. En hoe sciencefiction ook tussen feiten en verbeelding balanceert!

Rudi Cleymans richtte Syneton op in een periode waarin er nog veel onzekerheid hing over digitalisering. Hij gebruikte verhalen om zijn toekomstvisie naar buiten te brengen. We komen van hem te weten hoe hij de toekomst verkent. Wat zijn momenteel zijn grootste onzekerheden?

We ontmoeten je graag bij Technopolis, de plek bij uitstek waar feiten tot de verbeelding spreken.

Programma
19.00 uur Aanvang boekvoorstelling
20.30 uur Netwerkreceptie
Waar
Technopolis, Mechelen

Technologielaan
2800 Mechelen

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 75 per persoon (incl. boek 'Het onzekerheidsvoordeel', excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact

Vicky Knaepen

03 829 25 06
Partner(s)
Spreker(s)

Hans Diels

toekomstdenker - expert geopolitiek
ETION

Hans Diels (1980) studeerde Politieke wetenschappen en Internationale Betrekkingen in Leuven en Louvain-la-Neuve. In het verleden was hij actief als vertegenwoordiger in het Handelsbeleidscomité van de Europese Raad in Brussel, medewerker van de VS-ambassade in België en de EU, en als onderzoeker en lesgever aan het Departement Politieke wetenschappen van de UA.

Steven Van Belleghem

co-founder
Nexxworks

Steven van Belleghem is expert op gebied van klantgerichtheid in een digitale wereld. Hij is een populaire spreker in binnen- & buitenland. In zijn keynote presentaties dompelt Steven het publiek onder in een wereld van de moderne klantenrelatie, op een heldere, enthousiaste en inspirerende wijze. Steven is auteur van verschillende bestsellers. Hij is part-time marketingprofessor aan Vlerick Business School en gastspreker aan de London Business School. Hij is co-founder van inspiratiebedrijf Nexxworks en inspirator bij B-Conversational.

Rudi Cleymans

co-founder & ambassadeur
Syneton

Rudi Cleymans kent de accountancy-sector door en door. Hij startte in 2001 samen met zijn zakenpartner het bedrijf Syneton op en maakte er een succesverhaal van: marktleider in België en Luxemburg in kantoormanagementsoftware voor accountantskantoren. Hij is een ambassadeur met kennis van zaken over digitale marketing.