zicht op Singapore

Belevingstrip Singapore

Reis met ETION naar ’s werelds eerste Smart Nation

! De reis is volgeboekt, maar je kan je registreren voor de wachtlijst mocht er een plaats vrijkomen.

Belevingstrip Singapore

Info

! De reis is volgeboekt, maar je kan je registreren voor de wachtlijst mocht er een plaats vrijkomen. Interesse? Mail naar rashida.houari@etion.be.

Singapore is hét toekomstbeeld als het op digitale en duurzame innovatie aankomt. Een eilandstaat die al meer dan een eeuw de modernste stad van Zuidoost-Azie is. Klein, maar één van de grote economische tijgers, met een sterk ontwikkelde en succesvolle vrijemarkteconomie.

En dat alles vanuit één giga-diverse stad. Een vooruitstrevende mengplaats voor culturen en religies. Waarbij technologie versmelt met het dagelijkse leven. En waar een tech-ecosysteem dat leven zelfs béter maakt.

Technologiereus Huawei installeerde er niet zomaar de filosofie ‘Everything as a Service…’. Technologie is er immers alomtegenwoordig. In de haven waar Katoen Natie aanzet tot innovatief samenwerken. Aan de universiteit waar ze inzetten op digitale duurzaamheid en waar start-ups van een negatieve impact (footprint) evolueren naar een positieve impact (handprint).

Enkele ondernemende landgenoten delen met ons hun ervaringen over het leven en werken in Smart Singapore. Met zijn ‘digital first’-aanpak’ zet het maximaal in op technologie voor het aansturen van overheid, economie en samenleving. 99% van de contacten tussen burger en overheid verlopen er al digitaal.

Maar er wordt ook volop “geaard”. Zo ontdekken we in het hart van de stad een stukje regenwoud, met een open zoo waar de dieren natuurgetrouw verblijven. We dalen af van een exclusief rooftop restaurant naar een volkse wijk met door Michelin bekroonde streetfood. En we flaneren door het stadspark Gardens by the Bay, langs een futuristisch wandelpad op 22m hoogte. Aangedreven door een energiecentrale van het Vlaamse energie-techbedrijf Vyncke.

Ontdek een smart & sustainable city in de cloud, waar artificiële intelligentie en augmented reality niet meer weg te denken zijn.

Meer details over het programma lees je hier.

Waar
Singapore, diverse locaties
Wanneer
-
Praktisch
Status
Enkel wachtlijst mogelijk
Prijs
€ 7.950 p.p. op basis van eenpersoonskamer
€ 7.250 p.p. in tweepersoonskamer
Kosteloos annuleren
15/07/2023. Nadien is een percentage van het reisbedrag verschuldigd. Zie brochure voor meer details.
Contact
Jochanan Eynikel

Jochanan Eynikel

03 829 25 14