2 mensen schudden de hand met op de achtergrond 2 collega's in gesprek

Onderzoeksproject Tinddex: vul de bevraging in

In tijden waarin het niet altijd evident is om medewerkers te vinden of te houden, is het cruciaal dat de werkgever en werknemer dezelfde taal spreken. Arteveldehogeschool wil met het onderzoeksproject Tinddex beide partijen dichter bij elkaar brengen. Een professionele Tinder als het ware!

Ze kunnen jouw inbreng daarbij heel goed gebruiken! Werkgevers/HR verantwoordelijken én werknemers worden op identiek dezelfde manier bevraagd over HR-thema’s; om zo de mogelijke nabijheid of de gap tussen beide groepen in kaart te brengen.

In een eerste bevraging wordt gepeild naar jouw ervaringen met retentie, acquisitie en intrapreneurship. Hoe staat het met het personeelsverloop binnen jouw organisatie? Hoe moeilijk/gemakkelijk is het om nieuwe medewerkers aan te trekken? En in welke mate worden werknemers gestimuleerd om zelf actief bij te dragen aan bedrijfsvoering en innovatie?

Klik hier om deel te nemen aan de bevraging.

Het invullen van de vragenlijst (duurt ± 10 minuten) kan t.e.m. 17 februari. Je wordt op de hoogte gehouden van de resultaten. Meer weten over Tinddex? Hier vind je alle projectinformatie.