wandelschoenen

Indian Summer Walks

Duik tijdens de eerste herfstdagen de natuur in voor een inspirerende babbel met een collega-bedrijfsleider. Tijdens een wandeling deel je je reflecties over de voorbije maanden, over hoe je vooruitblikt, over wat jou energie en inspiratie geeft.

Indian Summer Walks

Info

Een klassieker zijn ze ondertussen: de ETION Walks. Een zonnige avond of een gure middag: voor ETION-leden zijn alle weersomstandigheden goed om met een collega-ondernemer een stad of de natuur in te trekken voor een goede babbel.

Inspiratie vinden bij mekaar, ervaringen uitwisselen over leven en werk, frustraties, inzichten en ideeën delen, mentaal en fysiek zuurstof opdoen. Geen strakke format, wel ruimte voor openheid en het delen van interesses en inzichten.

Jij en je gesprekspartner kiezen een datum en een plek en gaan samen op stap in je stad of in de nabije natuur. Je keert terug vol energie en een nieuw contact. De enthousiaste reacties en leuke foto’s van de deelnemers spreken telkens boekdelen!

Praktisch

Hoe werkt het praktisch? Registreer je deelname vóór 21 september. ETION brengt je in contact met een collega in je buurt, en tussen 1 oktober en 30 november gaan jullie samen op wandel voor een deugddoend gesprek onder ondernemers.

Jij en je gesprekspartner bepalen zelf de datum en plek van afspraak.
Waar
meerdere locaties
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 40 per persoon (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Formulier

Contact
Birgit Stokx

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)