zwaailichten op auto van hulpdiensten

Getuigenissen: Als persoonlijk engagement levens redt

Vanuit een persoonlijke gedrevenheid professionele expertise inzetten bij crisissituaties, en op die manier echt het verschil maken en levens redden. Vroedvrouw Stéphanie De Clerck en bedrijfsleider Hans Similon brengen op 7 december twee beklijvende getuigenissen.

Getuigenissen: Als persoonlijk engagement levens redt

Info

Vroedvrouw Stéphanie De Clerck en ondernemer Mitch De Geest zijn beiden mensen met een missie. Vanuit een persoonlijke gedrevenheid zetten ze beiden hun professionele expertise in bij crisissituaties, en maken op die manier echt het verschil. Ze redden allebei - letterlijk - levens.

Citymesh, het bedrijf van CEO en vrijwillig brandweerman Mitch De Geest,  zet de opgebouwde expertise met 5G en drones in om politie en brandweer te ondersteunen. Onbemande drones worden bij een zware brand of ernstig verkeersongeluk meteen ter plekke gestuurd, “zodat de brandweer of politie veel sneller een goed zicht krijgt op het incident, wat levens kan redden”. Met een landelijke ‘drone grid’ kan België bogen op een wereldprimeur. Met 5G, drones en de hulpdiensten komen drie passies van Mitch samen om levens te redden. Bedrijfsleider Hans Similon vertelt ons op 7 december het boeiende verhaal én geeft een demonstratie met een drone, die vanop afstand bestuurd wordt. 

Stéphanie De Clerck, in het dagelijks leven aan de slag als vroedvrouw bij AZ Zeno, vertrok in februari met het B-Fast team naar Turkije. Na de zware aardbeving bood ze in het rampgebied hulp aan zwangere vrouwen en begeleidde hen bij bevallingen. De onvoorstelbaar zware omstandigheden, de solidariteit, de weerbaarheid en dankbaarheid, en ook de verscheurende keuzes die je moet maken: Stéphanie blikt terug op deze beklijvende ervaring.

Programma
18:30 uur onthaal met drankje
19:00 uur getuigenis door Hans Similon met drone-demonstratie
20:00 uur getuigenis door Stéphanie De Clerck
20:30 uur netwerking met hapje & drankje
22:00 uur einde
Waar
Citymesh, Oostkamp

Siemenslaan 13
8020 Oostkamp

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 85 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Birgit Stokx

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Stéphanie De Clerck

vroedvrouw
AZ Zeno

Hans Similon

general manager
Citymesh Safety Drone