AI-assistent verschijnt na druk op smartphone

ETION Jongeren: aan de slag met ChatGPT & Co

We horen vandaag niets anders dan ChatGPT hier en AI daar… Maar wie leert me hoe ik er zelf  efficiënt mee aan de slag ga?

ETION Jongeren: aan de slag met ChatGPT & Co

Info
Deze jongeren-activiteit is gericht naar zaakvoerders en medewerkers jonger dan 40.

Bereid je voor op een hands-on sessie waarin we je onderdompelen in de grensverleggende wereld van generatieve AI. Je leert hoe je het maximum haalt uit je prompts en hoe je ChatGPT inzet als superassistent om razendsnel van concept naar creatie te gaan, van strategische visie naar uitvoerende taken.

Ontdek hoe je verbluffende visuals en animaties creëert, en hoe je jouw eigen team van AI-agents samenstelt. We gaan aan de slag in kleine groepjes, onder begeleiding van Isabel Van Ruyskensvelde en Stein Peeters van T-shaped Academy. 

Voor we praktisch aan de slag gaan, neemt Nathan Van Camp, expert filosofie & economie bij ETION, ChatGPT en regeneratieve AI onder de ethische loep. Hij wijst ons op de maatschappelijke impact die deze innovatieve tools mogelijks zullen hebben.

Na de sessie praten we nog even na met een hapje en een drankje.

Deze jongeren-activiteit is gericht naar zaakvoerders en medewerkers jonger dan 40.

Programma
18:00 uur Welkom
18:15 uur De maatschappelijke impact van AI-generative tools Nathan Van Camp
18:30 uur Praktisch aan de slag Isabel Van Ruyskensvelde en Stein Peeters
21:00 uur Napraten met hapje & drankje
Waar
Buro Project, Aalst

Korte Keppestraat 9
9320 Aalst

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 90 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact

Jannes De Wulf

0479 78 68 29
Partner(s)
Spreker(s)

Nathan Van Camp

community-bouwer - expert filosofie & economie
ETION

Nathan Van Camp (1980) is master in de politieke wetenschappen en doctor in de wijsbegeerte. Hij is community-bouwer bij ETION en wetenschappelijk medewerker bij het Centrum voor Europese Filosofie van de Universiteit Antwerpen. Zijn wetenschappelijke publicaties situeren zich op het snijvlak van politiek, ethiek en technologie.

Isabel Van Ruyskensvelde

oprichter
T-shaped Academy

Isabel werkte 10 jaar lang als digital marketeer voor digital agency The Reference, waar ze een team van 20 digital marketeers in goede banen leidde. In 2021 richtte ze samen met haar man Stein T-shaped Academy op. 

Stein Peeters

oprichter
T-shaped Academy

Stein is een data-driven digitale marketing expert met meer dan 10 jaar ervaring in digital. Hij werkt de laatste jaren als freelance digital marketing consultant voor diverse bedrijven en assisteert bij het uitwerken en implementeren van digitale strategieën. Zijn specialisaties zijn growth marketing, SEO, CRO en digitale strategie. Verder heeft hij een sterke kennis van contentmarketing en advertising.