zonlicht tussen de bomen

Digital Detox 2022

Digitale apparaten zijn een zegen, maar ook geweldig verslavend! Kan jij nog zonder je dagelijkse dosis bits & bytes? Al eens aan een digitale detox gedacht?

Digital Detox 2022

Info

Click, swipe, scroll, repeat! Onze dagen zijn een eindeloze aaneenschakeling geworden van pings uit je laptop, herinneringen van je agenda en push notifications op je gsm. De laatste keer dat je je mail checkte, is waarschijnlijk niet langer dan vijf minuten geleden. En je leest deze uitnodiging, noodgedwongen (nostra culpa!), op een digitaal toestel.

Digitale apparaten zijn een zegen, maar tegelijk geweldig verslavend! Kan jij nog zonder je dagelijkse dosis bits & bytes? Al eens aan een digitale detox gedacht?

Ook als je géén digital native bent, zit je dagelijks urenlang achter de pc. Digitale overkill leidt tot onnodige stress, “altijd aan staan” tot onvermijdelijke burn-outs. Tijd dus voor een complete reset!

Met ETION's digitale detox ga je drie dagen lang naar het hart van de Ardennen. In Achouffe word je ondergedompeld in een zaligmakende 'deconnectie'.

Temidden de dichte Ardense naaldbossen gaan je van begin tot eind volledig offline.  Ver van je vertrouwde kantooromgeving krijg je de kans om eindelijk weer te vertragen en één te worden met de natuur. Dat betekent gegarandeerde mentale rust en een energieboost waar je nog lang op zal kunnen teren!

Dat getuigen ook de deelnemers van de vorige sessie. Enkele reacties:

  • "Deze digital detox heeft me veel meer bijgebracht dan aanvankelijk gedacht. Dankbaarheid, openhartigheid en samenhorigheid zijn de drie woorden om deze beleving samen te vatten." (Kim Bogaerts, Schoonmaak Kempen)

  • "Fantastisch - grensverleggend - leven zoals het zou moeten zijn!" (Joeri Van der Poorten, Komma Board)

  • "Het was een verademing om nog eens écht samen met mensen te kunnen praten en connecteren. De ideale post-corona detox!" (Pieter Daelman, Bedenk)

Geïnteresseerd? Bekijk zeker de brochure hieronder!

Waar
Vakantiehuis Achouffe

Achouffe

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 1.600 (excl. btw) per persoon
Kosteloos annuleren
tot 21/08/2022. 50% annuleringskosten vanaf 22/08/2022, 100% vanaf 11/09/2022
Meer info
Contact
Rashida Houari

Rashida Houari

03 829 25 25