Mondragón, seen while climbing the Udalaitz

Belevingstrip Mondragón - Bilbao

De combinatie Mondragón - de grootste coöperatieve onderneming van de wereld - met Bilbao, maakt dit tot een niet te missen belevingstrip. Je maakt kennis met een unieke mix van culturele schoonheid, Bourgondische hoogtepunten op zijn Baskisch en hét businessmodel van de toekomst.

We organiseren deze belevingstrip samen met Cera. 
 

Belevingstrip Mondragón - Bilbao

Info

Het is geen toeval dat er vaak gesproken wordt van het ‘wonder van Mondragón’. Deze parel van waardengedreven en innovatief ondernemerschap is ongezien. De Mondragón Cooperative Coorporation is hét voorbeeld bij uitstek van participatief en coöperatief ondernemen.

De Mondragon-groep huisvest een honderdtal coöperatieve ondernemingen. De medewerkers zijn eigenaar van deze bedrijven en daarmee ook van de volledige groep. Dat maakt Mondragón niet alleen tot de grootste groep van werkerscoöperaties van de wereld, maar ook uniek in de wereld.

Bilbao is de grootste stad van Spaans Baskenland. De metropool is het economische en industriële hart van de regio. De stad werd gesticht in de late middeleeuwen en kende een rijke historiek. Van oudsher is Bilbao een ruige stad met scheepswerven en industrie, die onderdrukt werd vanuit dictatoriaal Madrid. Na een ernstige economische crisis in de jaren ’90 van de vorige eeuw beleeft Bilbao momenteel een culturele en architectonische opleving.

Met een beperkte groep ondernemende mensen trekken we naar deze  inspirerende plaatsen. Het bezoek aan een bijzonder bedrijf, de ontmoetingen met begeesterende ondernemers en het verkennen van een waarde(n)vol thema staan daarbij centraal. Gekruid door de warme sfeer die ETION en Cera kenmerken, beleef je een unieke reis.

Het volledige programma kan je hier bekijken.
 

Waar
Spaans Baskenland
Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 2.843 voor ETION-leden/Cera-vennoten in eenpersoonskamer
€ 2.760 p/p voor ETION-leden/Cera-vennoten in tweepersoonskamer
€ 3.127 voor niet ETION-leden/niet Cera-vennoten in eenpersoonskamer
€ 3.036 p/p voor niet ETION-leden/niet Cera-vennoten in tweepersoonskamer
Kosteloos annuleren
Kostenloos annuleren kan tot 21/01/2024. Daarna is een percentage van de deelnameprijs verschuldigd, zie brochure voor details.
Formulier
(alle voornamen zoals vermeld op identiteitskaart)
(zoals vermeld op identiteitskaart)


Facturatiegegevens

facturatiegegevens

(alle voornamen zoals vermeld op identiteitskaart)
(zoals vermeld op identiteitskaart)

facturatiegegevens
facturatiegegevens


CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echt mens bent dan wel een spam-robot.
9 + 6 =
Los deze eenvoudige som op en voer het resultaat in. Vb 1+3, voer 4 in.
Meer info
Contact

Geert Janssens

03 829 25 43