Live-streaming van het ETION Forum 2017

Op 11 september 2017 houdt ETION in Gent zijn jaarlijkse Forum. Het thema is de impact van slimme technologie op mens, economie en samenleving. Op vraag van veel leden, die het Forum niet kunnen bijwonen, voorzien we live-streaming.

Om te kunnen genieten van de live-streaming (90 euro) volstaat het een mail te sturen naar serge.huyghe@etion.be met duidelijke vermelding van je naam, voornaam en email-adres waarop je gecontacteerd wenst te worden. Je krijgt dan de nodige praktische info toegestuurd.

Overigens, tot 4 juli 2017 kan je bij inschrijving voor het Forum nog van de vroegboekkorting genieten.

Thema

Met geconnecteerde apparaten, artificiële intelligentie en geavanceerde robots evolueren we naar een tijdperk waarin technologie steeds autonomer functioneert. Het is niet meer enkel de mens die leert omgaan met technologie, de technologie leert ook omgaan met de mens.

Welke opportuniteiten en uitdagingen zien we in deze evolutie? En welke beslissingen kunnen en willen we in de toekomst aan de technologie overlaten?

Schrijf je in vóór 4 juli en geniet van een fikse vroegboekkorting.

Sprekers

We verwelkomen twee internationaal gerenommeerde keynotesprekers: Nell Watson (‘entreprenerd’, ingenieur en toekomstdenker, oprichter QuantaCorp) en Mark Coeckelbergh, (techniekfilosoof en professor media & technologie aan de universiteit van Wenen).

Voor tijdens en na de keynotesprekers voorzien we interventies van drie respondenten die hun visie toelichten. Naast onze eigen businessfilosoof Jochanan Eynikel zijn dat Jeroen Lemaire (CEO van het Gentse mobiel agentschap In The Pocket) en Wim Bijnens (ondernemer bij de Cronos Groep).

We praten vervolgens na bij een hapje en een drankje in de schitterende setting van de Ghelamco Arena.

Surf naar www.etionforum2017.be voor meer info en inschrijvingen.