Laatste dagen vroegboekkorting voor Forum 2017

Op 11 september 2017 om 16 uur houdt ETION in Gent zijn jaarlijkse Forum voor leden en stakeholders. Het thema van dit jaar is de impact van slimme technologie op mens, economie en samenleving. Tot 4 juli 2017 kan je bij inschrijving nog van de vroegboekkorting genieten.

Thema

Met geconnecteerde apparaten, artificiële intelligentie en geavanceerde robots evolueren we naar een tijdperk waarin technologie steeds autonomer functioneert. Het is niet enkel de mens meer die leert omgaan met technologie, de technologie leert ook omgaan met de mens. Welke opportuniteiten en uitdagingen zien we in deze evolutie? En welke beslissingen kunnen en willen we in de toekomst aan de technologie overlaten?

"Welke beslissingen kunnen en willen we in de toekomst aan de technologie overlaten?"

Sprekers

We verwelkomen twee internationaal gerenommeerde keynote sprekers: Nell Watson (‘entreprenerd’, ingenieur en toekomstdenker, oprichter QuantaCorp) en Mark Coeckelbergh, (techniekfilosoof en professor media & technologie aan de universiteit van Wenen).

Voor tijdens en na de keynotesprekers voorzien we interventies van drie respondenten die hun visie toelichten. Naast onze eigen businessfilosoof Jochanan Eynikel zijn dat Jeroen Lemaire (CEO van het Gentse mobiel agentschap In The Pocket) en Wim Bijnens (ondernemer bij de Cronos Groep).

Praktisch

We praten vervolgens na bij een hapje en een drankje in de schitterende setting van de Ghelamco Arena.

Surf naar www.etionforum2017.be voor meer info en inschrijvingen.