ETION Forum 2018 over de netwerkeconomie

Op 17 september 2018 houdt ETION in Gent zijn jaarlijkse Forum voor leden en stakeholders. Het thema dit jaar is ‘de netwerkeconomie: kansen en uitdagingen voor traditionele organisaties en kmo's’. Peter Hinssen, founder & partner nexxworks, heeft alvast toegezegd als keynotespreker.

De digitale revolutie sloopt almaar meer grenzen, ook op politiek en maatschappelijk vlak. Dat is tegelijk veelbelovend en beangstigend. De wereld hoeft er zeker niet slechter van te worden, maar dan zullen we ons toch maar beter grondig voorbereiden.

Door het zogenaamde netwerkeffect en de toenemende concentratie van marktaandeel bij enkele grote spelers, staan traditionele ondernemingen onder steeds grotere competitiedruk. Nieuwe businessmodellen maken een sterke opmars en vragen om een aangepaste organisatiecultuur.

Heel wat organisaties en ook het beleid zijn onvoldoende voorbereid om deze uitdagingen aan te pakken en om te zetten in kansen. Nochtans zijn die kansen er wel degelijk.

Laat u op het ETION Forum 2018 door o.m. Peter Hinssen inspireren om grenzen te verleggen en de toekomst met het nodige vertrouwen tegemoet te treden.

Het forum vindt plaats op 17 september vanaf 15.45 uur uur in de Ghelamco Arena te Gent. Inschrijven kan al.


(foto Rob Clayton)