Philippe Bailleur

Workshop met Philippe Bailleur: hoe navigeer je jouw onderneming door turbulente wateren?

Tijdens deze 2-daagse workshop krijg je een reeks inzichten en methodes aangereikt om te bouwen aan de veerkracht van je organisatie. Zodat je optimaal voorbereid bent op uitdagende tijden.

Workshop met Philippe Bailleur: hoe navigeer je jouw onderneming door turbulente wateren?

Info

De wereld is in volle ontwikkeling. Onvoorspelbaarheid, complexiteit en onzekerheid zijn meer dan ooit aan de orde. Hoe bouw je aan een organisatie die voldoende veerkracht heeft om daarmee om te gaan?

Tijdens deze 2-daagse krijg je een reeks inzichten en methodes aangereikt om te bouwen aan de meest cruciale factoren van je organisatie. De zachte kant: je medewerkers, je teams en het samenspel tussen je teams. Maar ook de hardere kant: de processen en structuur. En natuurlijk is er ook ruimte voor leiderschap, de verbindende factor. Je krijgt dus zeker ook de kans om stil te staan bij jouw eigen rol in dit alles.

Philippe Bailleur puurt uit meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van leiders van kleine en grote organisaties. Je krijgt de kans om twee dagen lang te tappen van die ervaring.

Aanpak

Deze 2-daagse bestaat uit handige en onderbouwde inzichten. Er is ook ruimte voor uitwisseling, interactie en casuïstiek.

Na deze twee dagen heb je zicht op de 'future readiness' van je organisatie. De meest cruciale aandachtspunten en een reeks inzichten om je organisatie een stap verder te brengen op volgende vlakken: teams, samenspel, leiderschap, medewerkers, waardestromen en organisatie-design. Enkel als je die zes dimensies - die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn - in beeld hebt, kan je je organisatie naar een volgend level brengen.

Bij inschrijving ontvang je een intake-formulier met een reeks vragen, zodat het programma optimaal kan afgestemd worden op de deelnemers. Daarnaast ontvangt elke deelnemer een exemplaar van het boek 'Navigate. Een gids voor leiders in complexe tijden.'

Data
vrijdag 26 april 2024 09:00 - 17:00 uur Baarbeekhoeve, Mechelen
maandag 6 mei 2024 09:00-17:00 uur Baarbeekhoeve, Mechelen
Waar
Baarbeekhoeve, Mechelen

Baarbeekstraat 24
2812 Mechelen

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 1.350 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
10 werkdagen
Contact
Ilse Lanzilotta

Ilse Lanzillotta

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Philippe Bailleur

Philippe Bailleur was officier bij de Luchtmacht, werkte als trainer-consultant en als zelfstandig ondernemer onder de vlag van verschillende bedrijven. Sinds 2012 vaart hij zijn eigen koers. Hij begeleidt meerdere langlopende opleidingen voor professionals. Hij is auteur van o.a. 'Architect van je organisatie'.