Saskia Lips

Ondernemerstafel: Saskia Lips over de war for talent

Om talent te vinden en binden voor je organisatie heb je meer nodig dan een mooi loon en extralegale voordelen. Een reeks verrassend verfrissende inzichten van Saskia Lips.

Ondernemerstafel: Saskia Lips over de war for talent

Info

De arbeidsmarkt staat onder hoogspanning. Aantrekken van vers talent is aartsmoeilijk dezer dagen. Dus wordt vasthouden van straffe medewerkers dubbel zo belangrijk! Een auto van de zaak of andere extralegale voordelen? Daar lok je alleen nog huurlingen mee, die je bedrijf verlaten zodra een ander meer biedt.

Op een ondernemerstafel bij Netropolix toont ContextMaker Saskia Lips je welke richting de duurzame winnaars van de ‘war for talent’ uit moeten. Op zoek naar manieren om medewerkers te motiveren, meer verbonden en betrokken te maken bij jouw organisatie.

Een reeks verrassend verfrissende inzichten die van jouw bedrijf een aantrekkelijkere werkgever maken en toptalent helpt houden.

De eerste tien inschrijvers krijgen het nieuwe boek van Saskia, 'Leidinggevenden zijn Contextmakers', cadeau.

🎬 ETION Ondernemerstafel met Saskia Lips over het belang van contextfactoren

Waar
Square One Netropolix , Geel

Kleinhoefstraat 11
2440 Geel

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 80 (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Britt De Weirdt

Britt De Weirt

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Saskia Lips

mede-oprichter
ContextMakers

Saskia Lips is mede-oprichter van ContextMakers en partner bij de Merksmederij. Daarmee deed ze al ruim 20 jaar ervaring op als interim-manager en adviseur voor directies en leidinggevenden. In februari 2023 verschijnt haar nieuwe boek ‘Leidinggevenden zijn Contextmakers’ dat ze samen met organisatiepsychologe Inge Mink schreef.