kookworkshop bij The Fox in Brugge

Kookworkshop met The Fox

Cookaholic, foodie én foodtrader Tom De Vos neemt ons op sleeptouw in zijn keuken. Het recept voor een ontspannende, gemoedelijke avond, met leuke babbels, lekkere smaken en drankjes!

Kookworkshop met The Fox

Info

Samen steken we de handen uit de mouwen om een driegangenmenu op tafel te toveren. Beleving en sfeer staan centraal, net als elkaar leren kennen.

Fox Flambé is een plek waar goede smaak en gezelligheid centraal staan. Onder begeleiding van Tom De Vos, aka The Fox, beleven we er een avontuur van alles wat lekker smaakt.

Maak kennis met zijn verhaal. Tom is niet alleen kookverslaafd met Fox Flambé, maar onderneemt ook als foodtrader. Na zijn opleiding als slager-traiteur ging hij in Nederland aan de slag bij een groot snack- en vleeswarenbedrijf, waar hij exportmanager werd. Vandaag runt hij een succesvol tradingbedrijf dat gespecialiseerd is in kip en kalkoenvlees. Hij is een gepassioneerde hobbykok en een onvervalste foodie, die Europa doorkruist om in toprestaurants te eten en te leren.

Tijdens deze kookworkshop ligt de klemtoon niet op kooktechniek, maar op bijleren over producten en de presentatie ervan.

Afspraak op 8 maart dus, voor een ontspannende, gemoedelijke avond, met leuke babbels, lekkere smaken en drankjes!

18:30 uur onthaal en aperitief
19:00 uur kookworkshop
22:30 uur einde
Waar
Fox Flambé, Brugge

Ezelstraat 69
8000 Brugge

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 185 per persoon (excl. btw)
Kosteloos annuleren
4 werkdagen
Contact
Birgit Stokx

Birgit Stokx

03 829 25 25
Partner(s)
Spreker(s)

Tom De Vos 'The Fox'

The Fox is een cookaholic en foodie uit Brugge. Als kind ging hij elke week met zijn vader, die als horecaleverancier werkte, mee op restaurant. Zo kreeg hij de kookmicrobe te pakken. Na zijn opleidingen sport en schilderkunsten werd hij… slager en traiteur. Naast het runnen van Fox Flambé werkt hij als trader in de voedingssector.