ETION Walks: close-up wandelschoenen tijdens groepswandeling

ETION Wandelweekend

Pittiger en langer dan onze gebruikelijke ETION Walks. Twee dagen in een kleine groep mentaal herbronnen in de Ardense bossen.

ETION Wandelweekend

Info

De ETION Walks beginnen stilaan een klassieker te worden in ons gevarieerde aanbod. Gewoon even tijd vrijmaken om met een goed gekozen wandelpartner de natuur in te trekken voor een fijne babbel.

Kwamen ons al minpunten ter ore, dan was het steevast “jammer dat het er al op zit” of “volgende keer mag het gerust wat pittiger”. En daarom komen we nu met een XL-versie! Voor de échte wandelliefhebbers plannen we een tweedaags wandelweekend in de Ardennen.

Mentaal en fysiek zuurstof opdoen

Een fikse tocht met tijd en ruimte voor openheid, diepgang en écht contact. Om inspiratie te vinden bij elkaar, frustraties, inzichten en ideeën te delen. Gewoon even mentaal en fysiek zuurstof opdoen. Geen strakke format, wel een kleine, warme groep die twee dagen lang de natuur intrekt.

Het wordt een wandeling waarvoor je een stevig paar wandelschoenen kan gebruiken! Op de eerste dag loop je 19 km rond de  Semois. De route van de tweede dag blijft nog even een verrassing. Tussendoor verblijf je een nacht in een comfortabel hotel in de buurt van Florenville, waar je geniet van een verkwikkend diner.

Het recept kan eigenlijk niet simpeler! En toch kan zo’n wandelweekend zomaar het begin zijn van een deugddoende vriendschap, of de aanzet tot een nieuw idee. Waar mensen elkaar écht ontmoeten, gebeuren de mooiste dingen…

Wat denk je? Ga jij ook mee op stap? Registreer je deelname vóór 15 januari via e-mail naar tamara.roels@etion.be.

Waar
Ardense bossen

rond Florenville

Wanneer
-
Praktisch
Prijs
€ 475 (excl. btw). Breng je een wandelpartner mee, dan betaal je € 400 pp (excl. btw). Inclusief diner, ontbijt en picknick tweede dag en overnachting in een tweepersoonskamer.
Kosteloos annuleren
tot 31/1. Vanaf 1/2 50% van het totaalbedrag , vanaf 1/3 het totaalbedrag.
Formulier

Deelnemer


Facturatiegegevens


CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een echt mens bent dan wel een spam-robot.
Contact
Tamara Roels

Tamara Roels

0495 69 97 43