Vacature: ETION community-bouwer

ETION brengt mensen met positieve veranderkracht samen. Waarden-gedreven ondernemers die verder dan morgen kijken. Die volop ervaringen en kennis met elkaar willen delen. Ze vinden bij ons inspiratie, ontmoeten elkaar in activiteiten en groepen en vormen een community waar ze écht zichzelf kunnen zijn. In een warme en aanstekelijke ETION-sfeer, soms rebels en creatief, maar altijd vol vertrouwen.

En om dat alles nog beter te doen, zijn we op zoek naar jou:

Zoë Dielen wint de ETION-Ondernemersprijs 2023

Zoë Dielen is de laureaat van de ETION-Ondernemersprijs 2023. Zij ontving deze jaarlijkse prijs voor haar praktijkproject bij het Gentse foodtech bedrijf LocalTomorrow NV.

Laure en Geert gaan de Col op

De Col op voor Kom op tegen Kanker is een nieuw en uniek sportief evenement om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. In het weekend van 8, 9 en 10 september ondernemen community-bouwer Laure De Paepe en hoofdeconoom Geert Janssens een poging om de Col des Saisies te bedwingen – in naam van ETION. Samen met vele gelijkgestemde zielen zullen ze zo'n 1000 hoogtemeters overwinnen.

Kijk binnen bij ETION

Hoe gaat het er bij ons achter de schermen aan toe? Waarom doen we wat we doen? En wat liep je mis toen je er eens niet bij kon zijn? Temper de onrust, en volg ons via 'etionforum' op Instagram.

Opbrengst ETION Quiz gaat naar Rebron

Op 20 oktober vond de Grote ETION Quiz plaats in Wilrijk: een old school, typisch Vlaamse quizavond. ETION-leden quizden er in ploegjes van vier voor het goede doel: vzw Rebron van Nick De Ridder, die zich inzet voor jongeren met een kwetsbare achtergrond.

Laureaten ETION-Ondernemersprijs 2022

De ETION-Ondernemersprijs is een initiatief in het kader van de nauwe samenwerking tussen de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie van de Universiteit Antwerpen en ETION. Masterstudenten economie kunnen in hun lessenpakket kiezen voor een stageproject, praktijkproject of praktijkgerichte masterproef. Hiervoor gaat ETION elk jaar bij bedrijven in haar netwerk op zoek naar geschikte cases en uitdagingen. De ETION-Ondernemersprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de student die het meest kwaliteits- en impactsvolle project afleverde.

Het verschil maken vanuit authentieke verhalen

Via de regio-werking kan ETION rekenen op een goed verankerd lokaal aanbod. Inspirerend, fris én dicht bij huis. Samen met het ETION-team en een aantal collega-ondernemers uit de buurt, zijn het de regio-voorzitters die instaan voor die dynamische werking. Joke Vandepitte, Mieke Van Oost en Jan Robrechts nemen sinds september die rol op in de respectievelijke regio’s West-Vlaanderen, Brabant-Brussel en Kempen.