Erik Wilms en Tina Ermgodts met de trofee

Wilms wint de ETION Kempenaar 2021

Ondernemen op een waardengerichte manier met oog voor succes op lange termijn. Focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving. Dat zijn de voornaamste kwaliteiten die ETION zoekt in de Kempenaar. Wilms moest het opnemen tegen IT-bedrijf Netropolix uit Geel en boorbedrijf Smet Group uit Dessel.

Winnaar

Bij Wilms creëren ze al sinds 1975 schaduwtoepassingen die uitblinken in functionaliteit, design en gebruiksgemak. Passie, vakmanschap en fierheid op je werk zijn bij Wilms de belangrijkste kwaliteitsbarometers. 90% van de 180 medewerkers is afkomstig uit de onmiddellijke omgeving. Ervaren collega’s dragen hun kennis over aan jonge medewerkers. Kennis die niet enkel het technische aspect van de job bevat, maar ook het typische DNA van Wilms. Het DNA dat van alle medewerkers echte Schaduwmeesters maakt.

Bijna 4000 ondernemers en supporters brachten, verspreid over drie ronden, hun stem uit. Na de stemmen van de jury en de online stemronde, kwam Wilms na de live voting als winnaar uit de bus. Tina Ermgodts van Wilms mocht de trofee in ontvangst nemen uit handen van Jan Robrechts, CEO van Lavetan, het laboratorium dat in 2019 de prijs in de wacht wist te slepen.