Tom Van Bavel

ETION-lid in de kijker: Tom van Bavel

Personalia:
Naam: Tom van Bavel
Leeftijd: 39
Bedrijf: networx
Functie: bestuurder
Activiteit bedrijf: bedrijven helpen groeien door ICT strategisch in te zetten
Hobby’s: reizen, sporten, alles om mezelf verder te ontplooien

Wie of wat heeft je het voorbije jaar geïnspireerd?

Ik werd geïnspireerd door een collega die zijn business volledig heeft getransformeerd o.b.v. een bewezen model en methodiek. Overtuigd van deze aanpak en zijn inspirerend verhaal, hebben we het afgelopen jaar dan ook sterk getimmerd aan ons bedrijf. Hierbij moest ons networx-team op korte termijn schakelen naar een volledig ander niveau, waar kennis en creativiteit van ieder individu in het team op een bijzondere manier tot uiting kwamen. Dit gaf een volledig nieuwe spirit en betrokkenheid. Op die manier staken wij networx letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje met tonnen aan toekomstperspectief. In dit proces werden wij fantastisch ondersteund door externe professionals die ik hiervoor zeer dankbaar ben.

Van welke recente gebeurtenis, evolutie of trend lig je wakker?

In tijden dat digitalisering en technologie naar de next level geheven worden en nieuwe manieren van werken stilaan de trend geworden zijn, is het voor ons dan ook van groot belang dat we bedrijven in deze uitdagende tijden kunnen helpen met zichzelf terug heruit te vinden, zoals wij dat zelf ook hebben gedaan. Vele nachten werd ik wakker met nieuwe inspiratie en stilaan krijgt alles vorm. Hoe kunnen we het potentieel van de mensen maximaal benutten met al deze veranderingen, modernisering en hoe kunnen we daarbij mede focussen op het grotere geheel op lange termijn? Hierbij is een goede work life balance voor mezelf meer dan ooit ook heel belangrijk geworden. Energie put je immers uit alle facetten van het leven. Ons motto is dan ook: Stay hungry, stay foolish and most of all stay creative and trust the process.

Wat spreekt je aan in ETION?

ETION zet heel wat hedendaagse thema’s in the spotlight en maakt me hier ook bewust van. Zij spannen zich sterk in om een netwerk te creëren waarin heel wat kennis wordt uitgewisseld via allerhande kanalen als in peergroepen, en dit op een creatieve en menselijke manier. Hierdoor heb ik al heel wat mogen leren maar ook mooie relaties opgebouwd. Zij vormen dan ook een belangrijke rol in de verdere ontplooiing van mezelf als individu en als bedrijfsleider.